Horoskooppi Härkä tammikuu 2023

Uuden vuoden alussa opiskelu ja uusi tieto saa Härän pauloihinsa. Sen takia on suuri mahdollisuus, että Tammikuu suo sinulle jonkun, jolla on samanlaiset mielenkinnon kohteet ja harrastukset, kuin sinulla. Tähdet eivät tuo suurta rakkautta, mutta saat kuitenkin viettää laatuaikaa kyseisen henkilön kanssa. Tammikuussa Härän ei kannata tuhlata energiaansa työhön. Sen sijaan voit kääntää huomiosi toiseen suuntaan. Erimerkiksi voit tehdä jotain kunnollesi hyödyllistä. Hiljaisen loman lomien jälkeen kehosi ansaitsee sen. Se myös vähentää stressiä.Lue Härkä horoskooppikuukauden astrologinen ennuste kuukausittain 2023. Se sisältää ennusteen seuraavista aiheista: rakkaus, terveys, talous, työ, perhe, suhteet, ura, kauneus. Horoskooppi Härkä tammikuu 2023 erityisesti sinulle!

Rakkaus ja suhteet

Nyt voi sanoa, että mahdollisuudet ovat rajattomat. Oma planeettasi Mars omassa merkissäsi ja Venus-Jupiter Jousimiehessä antavat tilaa nostaa ilon kautta ihmissuhteiden laatua ja toimivuutta aivan uusille tasoille. Tämä liittyy varmasti isoihin päätöksiin, joita olet tekemässä. Nyt siis omat päätöksesi toimivat parhaiten, kun otat niissä huomioon myös sen, miten haluat läheistesi kanssa elää. Sinkuilla on aivan loistava tilaisuus kohtalonomaisiin ja järisyttäviin kohtaamisiin.

Ura ja talous

Härkien lomakuu muodostuu vallan mainioksi. Huhtikuun puolella syntyneiden Härkien kannattaa suorastaan laittaa lotto vetämään, koska siinä saattaa jopa onnistaa pienemmin tai isommin. Nämä Härät osallistuvat innokkaasti myös erilaisiin pikkulomaihin ja muihin huvituksiin ja ottavat juhlakaudesta kaiken irti. Sinkkuhärkä löytää rinnalleen seuraa rinnalleen melko helposti. Joistain suhteista saattaa jopa tulla jotakin. Vakiintunutkin Härkä tutustuu uusiin, mielenkiintoisiin ihmisiin, ja näistä tuttavuuksista voi tulla vaikka jatkossa työ- tai harrastuskavereita tai jopa hyviä ystäviä.
Toukokuun Härät ovat lomakuussa mieluiten töissä. He tekevät luultavasti pitkää päivää inventaarioiden ja tilintarkastusten parissa. Energiaa piisaa tosin mukavasti myös juhlakauden valmisteluihin. Härkä kestittää isommankin suvun ihan ilomielin. Joitakin riitoja voi olla lasten tai nuorten kanssa, mutta niistä selvitään ylitse ilman suurta katkeruutta.

Työ ja raha

Vuoden viimeinen kuukausi. Kääntyykö Sinun elämässäsi uusi lehti? Vahva muutostekijä löytyy Kauriin Jupiterin ja Härän Uranuksen kolmiosta. Maamerkeille tilanne on hieno! Ratkaisuja tulevaisuuden ja muutosten suuntaan pitäisi kyllä löytyä, vaikka niiden toteuttaminen kovasti vaatiikin rohkeutta. Jupiter Kauriissa omaa kohtalollista voimaa, jolla intuitiivinen voima voi Sinua ohjata valinnoissasi, mutta ilman rohkeutta käteen jää vain tyhjää. Pahinta on se, jos jättää ratkaisun puolitiehen ja perääntyy jo aloittamastaan muutoksesta. Huoli resursseista ja jaksamisesta on ihan aiheellinenkin, koska valintojen joukossa on todella paljon enemmän huonoja kuin hyviä. Nyt tasapainotellaan kovasti luottamuksen ja huolen välisellä nuoralla.
Mutta eihän tässä nyt todellakaan ole kaikki: Tunne-elämä ja elämän perusta tulevat vavahtelemaan melkoisessa maanjäristyksessä, jonka tuottavat Saturnus, Pluto ja Venus tulemalla yhtä aikaa Kauriiden ”baariin” 20 asteeseen. Tämä tapahtuu kuun puolivälissä. Koko adventtiajasta voi odottaa ihmissuhteissa jännitteellistä ja haastavaa. Täytyy siis toivoa, että jos (kun) tilanteet myös tiivistyvät ja eskaloituvatkin, me kaikki pystymme viemään asioita eteenpäin loman rakkaudellisessa hengessä. Loma tulee kuitenkin kaikkiin majoihin. Silloin Pluton ja Saturnuksen väistämättömän voiman kanavoijiksi ja puhemiehiksi pestautuvat Merkurius ja Mars, jotka tulevat näille samoille asteille Jousimiehessä ja Skorpionissa. Me tulemme näkemään ihmeellisen, ehkä koettelevan, lomanajan ja vuodenvaihteen.
Kohtalollisuus on ehkä sana, joka kuvaa kaikkein parhaiten nyt elämämme olosuhteita. Me olemme eksyneet sekä ihmiskuntana, että yksilöinä varmaankin niin kauas omista todellisista elämäntavoistamme ja elämän tarkoituksistamme, että asiaan on pakko puuttua. Tässä on nyt potissa paljon, ellei kaikki. Erityisesti tämä koskee varmasti Härkiä, Jousimiehiä ja varsinkin Kauriita. Toki on paljonkin sellainen kutina, että taivaskuviot koskettavat kaikkia, kuviot saavat aika yleisen luonteen. Isojen kysymysten äärellä kun ollaan, ja taivaan mahtavimmat yhdistävät voimiaan, saattavat valheille ja puolikkaille rakentuneet tornit saada melkoista kyytiä. Kaiken kaikkiaan suurin on kuitenkin rakkaus, joka pitää varmasti kasassa kaiken, minkä pitääkin kestää.

Kuukausihoroskooppi Härkä

Uranus on jo jonkin aikaa energisoinut Härän merkkiä ja nyt Jupiter laittaa hommat todella liikkeelle. Ainakin jos hyväksyt tämän avun. Asioihin ja mahdollisuuksiin on toki tartuttava itse, oman vapauden kautta. Tähdet eivät koskaan määritä meitä, tai tee mitään meidän puolestamme. Nyt myös täydellinen omistautuminen omaksi koettaville asioille auttaa tekemään valintoja. Tuntuu, että Marsin oppositio merkkisi Vestalle voi hyvinkin saada omat tavoitteesi ja unelmasi paljon parempaan vauhtiin.
Tunne-elämässä on nyt ihan hurjat voimat liikkeellä. Tekisi mieli sanoa, että Sinua viedään kyllä kuin litran mittaa. Kuviot ovat niin vahvoja, etten yhtään ihmettele, vaikka juuri nyt kävelisi vastaan Se Elämän Ihminen tai ihan mitä muuta tahansa. Kuun puolivälissä tämä kuvio, jossa Venus on mukana, on vahvimmillaan. Ainakin osalla Häristä elämä menee tunne-elämän vallankumouksen myötä ihan uusiksi. Näyttää siltä kuin se, mikä oli kuvitelmaa, tulisi todeksi.

Härkä kuukausittainen horoskooppi

Lomakuu alkaa härkien kohdalla kiireisesti ja olet monessa mukana. Neuvottelut ja neuvonpidot onnistuvat mutta vain vastuuta ottamalla ja järkevyyttä korostaen. Kuun toinen viikko vaatii yhteistyökykyä myös realistisella otteella mutta nyt on mahdollisuus saada paljon aikaiseksi olemalla järkevä ja sitkeä. Asiat eivät etene ilman omaa panostustasi ja kiireen tuntua riittää. Kuun neljäs viikonloppu saattaa pistää uusiksi lomasuunitemiasi lähinnä jonkun toisen mielenmuutoksen kautta. Loman aika on kuitenkin hyvää mieltä nostattava ja koet tilanteissa virkistäytyväsi ja vapauttakin tehdä asioita oman mielesi mukaisesti. Kuun loppu onkin varsin virkistävää aikaa ja pääset toteuttamaan omia suunitelmiasi oman mielen mukaisesti.

Tarkista myös

Post Image

Horoskooppi Härkä elokuu 2022

Vaikka Elokuu tarkoittaakin kesän loppua, se on sinulle uusi alku. Sinun kuntosi ja tunteesi toimivat …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *