Horoskooppi Jousimies helmikuu 2023

Helmikuu tuo paljon hyviä tunteita ja optimismia. Jousimiehellä on paljon mielenkiintoisia ideoita. Älä pelkää näyttää niitä työtovereillesi ja esimiehillesi. Jos et tee sitä, voi mahdollisuus palkankorotukseen tai ylennykseen mennä sivu suun. Ihmissuhteet eivät vaikuta sinuun, joten keskityt itsenäisiin aktiviteetteihin. Ystävällisellä asenteella raivaat tiesi työtovereidesi ja jopa pomon lähelle. Kaikki yrityksessäsi tuntuvat rentoutuneilta, he saattavat jopa luottaa sinulle salaisuuksia. Sinun ei ehdottomasti pitäisi käyttää väärin tällaisia ​​tietoja helmikuussa. Yritysten kokouksissa Jousimiehen tulisi pitää etäisyyttä sympatioista riippumatta. Lue Jousimies horoskooppikuukauden astrologinen ennuste kuukausittain 2023. Se sisältää ennusteen seuraavista aiheista: rakkaus, terveys, talous, työ, perhe, suhteet, ura, kauneus. Horoskooppi Jousimies helmikuu 2023 erityisesti sinulle!

Rakkaus ja suhteet

Neptunuksen ja Jupiterin alkava neliö on Sinun kannaltasi taloudellisesti aika haastava. Koska tämä kuvio kestää koko alkavan vuoden, on nyt parasta ottaa asia tietoisuuteen ja haltuun. Sitten vain määritellään suunta, johon halutaan mennä. Sinullehan Jupiterin sijainti Jousimiehessä on suotuisa, joten et ole ollenkaan toivottomassa tilanteessa, vaan ihan päinvastoin. Tulet onnistumaan muutosvaiheessa mainiosti, jos selvität oman pääsi kaikenlaisesta turhasta ja epäselvästä. Valmistaudu myös siihen, että kärsivällisyytesi punnitaan.

Ura ja talous

Jousimiesten mahdollisuuksien vuosi alkaa olla taputeltu, ja nyt on aika pelata niillä korteilla, mitkä hän on käsiinsä saanut. Muuten tämä kuukausi on Jousimiehelle melko hiljainen. Hän hoitaa perusarkensa ilman suurempia katastrofeja tai läpimurtoja. 7.-10.2. syntyneet Jousimiehet pyrkivät olemaan lomansa perheen parissa, mutta aika voi muodostua hivenen sotkuiseksi. Suunnitelmat ja lupaukset eivät pidä ja Jousimiehen pitää olla koko ajan valmiina siirtymään suunnitelma B:hen.
Jousimiehillä on kiitettävästi lomamieltä etenkin varsinaisina lomanpyhinä, jolloin he panostavat koristeluihin ja lahjoihin ja saattavat muistuttaa lähimmäisiään siitäkin, minkä takia lomaa juhlitaan. Jousimies on yksi niistä merkeistä, joka käy todennäköisesti lomakirkossa. Välipäivinä Jousimiehen voi löytää tunturista laskettelemasta tai etelästä rusketusta hankkimasta.

Työ ja raha

Vuoden viimeinen kuukausi. Kääntyykö Sinun elämässäsi uusi lehti? Vahva muutostekijä löytyy Kauriin Jupiterin ja Härän Uranuksen kolmiosta. Maamerkeille tilanne on hieno! Ratkaisuja tulevaisuuden ja muutosten suuntaan pitäisi kyllä löytyä, vaikka niiden toteuttaminen kovasti vaatiikin rohkeutta. Jupiter Kauriissa omaa kohtalollista voimaa, jolla intuitiivinen voima voi Sinua ohjata valinnoissasi, mutta ilman rohkeutta käteen jää vain tyhjää. Pahinta on se, jos jättää ratkaisun puolitiehen ja perääntyy jo aloittamastaan muutoksesta. Huoli resursseista ja jaksamisesta on ihan aiheellinenkin, koska valintojen joukossa on todella paljon enemmän huonoja kuin hyviä. Nyt tasapainotellaan kovasti luottamuksen ja huolen välisellä nuoralla.
Mutta eihän tässä nyt todellakaan ole kaikki: Tunne-elämä ja elämän perusta tulevat vavahtelemaan melkoisessa maanjäristyksessä, jonka tuottavat Saturnus, Pluto ja Venus tulemalla yhtä aikaa Kauriiden ”baariin” 20 asteeseen. Tämä tapahtuu kuun puolivälissä. Koko adventtiajasta voi odottaa ihmissuhteissa jännitteellistä ja haastavaa. Täytyy siis toivoa, että jos (kun) tilanteet myös tiivistyvät ja eskaloituvatkin, me kaikki pystymme viemään asioita eteenpäin loman rakkaudellisessa hengessä. Loma tulee kuitenkin kaikkiin majoihin. Silloin Pluton ja Saturnuksen väistämättömän voiman kanavoijiksi ja puhemiehiksi pestautuvat Merkurius ja Mars, jotka tulevat näille samoille asteille Jousimiehessä ja Skorpionissa. Me tulemme näkemään ihmeellisen, ehkä koettelevan, lomanajan ja vuodenvaihteen.
Kohtalollisuus on ehkä sana, joka kuvaa kaikkein parhaiten nyt elämämme olosuhteita. Me olemme eksyneet sekä ihmiskuntana, että yksilöinä varmaankin niin kauas omista todellisista elämäntavoistamme ja elämän tarkoituksistamme, että asiaan on pakko puuttua. Tässä on nyt potissa paljon, ellei kaikki. Erityisesti tämä koskee varmasti Härkiä, Jousimiehiä ja varsinkin Kauriita. Toki on paljonkin sellainen kutina, että taivaskuviot koskettavat kaikkia, kuviot saavat aika yleisen luonteen. Isojen kysymysten äärellä kun ollaan, ja taivaan mahtavimmat yhdistävät voimiaan, saattavat valheille ja puolikkaille rakentuneet tornit saada melkoista kyytiä. Kaiken kaikkiaan suurin on kuitenkin rakkaus, joka pitää varmasti kasassa kaiken, minkä pitääkin kestää.

Kuukausihoroskooppi Jousimies

Voisin kuvitella, että lomakuu menee Jousimiehillä aika sujahtamalla. Pakittamisen jälkeen Merkurius suorastaan syöksyy oman merkkisi läpi ja aktivoi varmasti energiatasoja, oivalluksia, päätöksiä ja kommunikaatiokykyä oikein urakalla. Sinullakin Neptunus näyttää kyllä kaksia kasvojaan. Se tuo herkkyyttä ratkaisuihin sekä kaivattua intuitiivisuutta, mutta se häiritsee myös selkeää päätöksentekoa. Jälkimmäisessä tapauksessa aika alkaa kulua fiilistelyyn ja epäröintiin.
Jos Neptunus tuottaa mahdollisia ongelmia muun elämän puolella, niin ne hyvinkin korostuvat tunne-elämän puolella. Sinun on vaikea käsittää toisen osapuolen kantaa ja sitä millaiset todelliset voimat ja ongelmat viestien takana voivat olla. Sinulla on nyt taipumusta ongelmien vähättelyyn, koska keskittyisit mieluummin ihan vain omiin asioihisi. Tämä saattaa tämän kuukauden energialaaduissa koitua melko vaaralliseksi sovun säilymisen ja lomarauhan kannalta.

Jousimies kuukausittainen horoskooppi

helmikuu ensimmäinen viikko tuo tilanteisiin herkästi jousimiehille epävarmuustekijöitä ja jokin kömmähdys tai unohdus voi aiheuttaa ylimääräistä ryhtymistä. Tässä kuussa on muutenkin hyvä olla tarkkana juoksevien asioiden hoitamisissa, jotta saisit kaiken pysymään normaalina. Nyt ei ole syytä ryhtyä mihinkään suurisuuntaisiin hankkeisiin käytännön tasolla. Voit olla ennemminkin luova ja löytää uusia tapoja ilmentää ideoitasi ja visioitasi. Loman aika muodostuu sosiaaliseksi ja ihmissuhteiden myötä ilahduttavaksi. Uutena vuotena olet liikkeellä ennemminkin sisäisesti kuin aktiivisesti ulkoisesti liikkuen.

Tarkista myös

Post Image

Horoskooppi Jousimies elokuu 2022

Tuleva Elokuu pakottaa sinut keskittymään töihin jälleen. Jousimies on tunteiltaan vetäytynyt, joten keskityt työhösi. Jos …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *