Horoskooppi Kaksoset helmikuu 2023

Ystävällinen ja sympaattinen suhtautuminen asioihin tuo sinulle menestyksekkään Helmikuun. Koska Aurinko on Vesimiehessä, Kaksonen on avoinmielinen. Mutta jos tilanne sitä vaatii, ei hänelle tuota ongelmia pitää mielipiteistään kiinni. Perhe- ja rakkaussuhteet pysyvät harmoniassa ilman vaivaa. Vaikka halu taistella omien uskomuksien edestä on vahva helmikuussa, kaksosen on parasta pitää mielessä, että tähän aikaa on parempi antaa periksi. Jos katsot maailmaa todenmukaisesti, huomaat mikä on sen arvoista ja mikä ei. Jotain asioita joudumme odottamaan. Sinun on paras laittaa etusijalle kumppani ja ystävät. Lue Kaksoset horoskooppikuukauden astrologinen ennuste kuukausittain 2023. Se sisältää ennusteen seuraavista aiheista: rakkaus, terveys, talous, työ, perhe, suhteet, ura, kauneus. Horoskooppi Kaksoset helmikuu 2023 erityisesti sinulle!

Rakkaus ja suhteet

Jousimies-Jupiter ei ole ihan kympillä ”sun juttu”. Oletettavasti et nyt ihan mahdottomaan lentoon innostu, joten ota tämä sitten erittäin hyvänä tilaisuutena reflektointiin, itsearviointiin. Eteenpäin pääset ehkä parhaiten määrittelemällä oikean suunnan, sillä mitä järkeä on mennä väärän virran mukana sata lasissa? Loistavia oivalluksia on tarjolla, kun Merkurius käy kysymässä Neptunukselta tyhmiä (eli hyviä) kysymyksiä kuun loppupuolella. Rauhoita mielesi, ja katso sitten omaa totuuttasi silmiin. Jos jotain on pielessä, huomaat sen varmasti.

Ura ja talous

Kaksosen lomakuu voi muodostua hieman ankeanpuoleiseksi. Hänellä voi toki olla monenlaisia suunnitelmia lomia varten, mutta suurimmasta osasta hän joutuu luopumaan milloin mistäkin syystä. Kaksonen saattaa olla tässä kuussa altis sairastelemaan tai jokin muu pakottava seikka, kuten vaikkapa rahapula tekee hänen lomakuustaan toivottua ankeamman. Pientä hupia Kaksonen saa vaikkapa Lomapukkina toimimisesta.
5.-8.2. syntyneet Kaksoset ovat tässä kuussa melko sekavassa tilanteessa töittensä suhteen. Voi olla, että jo vuodenvaihteessa siintäisivät uudet tehtävät, mutta mikään ei ole varmaa, ennen kuin se on varmaa. Tilanteet voivat muuttua ja epävarmuustekijät ovat suuria. Kaikki tällainen heijastuu myös yksityiselämään, jossa Kaksosen huolet ja murheet saavat vaihtelevan vastaanoton. Pikkulomaissa Kaksonen saattaa paeta arkea vetämällä elämän oikein kunnolla risaiseksi ja tällöin hänelle sattuu ja tapahtuu. Toivottavasti sattumukset ovat kuitenkin sellaisia, että niille voi jälkikäteen nauraa. Moraalisista krapuloista on vaikeampi päästä ylitse.

Työ ja raha

Vuoden viimeinen kuukausi. Kääntyykö Sinun elämässäsi uusi lehti? Vahva muutostekijä löytyy Kauriin Jupiterin ja Härän Uranuksen kolmiosta. Maamerkeille tilanne on hieno! Ratkaisuja tulevaisuuden ja muutosten suuntaan pitäisi kyllä löytyä, vaikka niiden toteuttaminen kovasti vaatiikin rohkeutta. Jupiter Kauriissa omaa kohtalollista voimaa, jolla intuitiivinen voima voi Sinua ohjata valinnoissasi, mutta ilman rohkeutta käteen jää vain tyhjää. Pahinta on se, jos jättää ratkaisun puolitiehen ja perääntyy jo aloittamastaan muutoksesta. Huoli resursseista ja jaksamisesta on ihan aiheellinenkin, koska valintojen joukossa on todella paljon enemmän huonoja kuin hyviä. Nyt tasapainotellaan kovasti luottamuksen ja huolen välisellä nuoralla.
Mutta eihän tässä nyt todellakaan ole kaikki: Tunne-elämä ja elämän perusta tulevat vavahtelemaan melkoisessa maanjäristyksessä, jonka tuottavat Saturnus, Pluto ja Venus tulemalla yhtä aikaa Kauriiden ”baariin” 20 asteeseen. Tämä tapahtuu kuun puolivälissä. Koko adventtiajasta voi odottaa ihmissuhteissa jännitteellistä ja haastavaa. Täytyy siis toivoa, että jos (kun) tilanteet myös tiivistyvät ja eskaloituvatkin, me kaikki pystymme viemään asioita eteenpäin loman rakkaudellisessa hengessä. Loma tulee kuitenkin kaikkiin majoihin. Silloin Pluton ja Saturnuksen väistämättömän voiman kanavoijiksi ja puhemiehiksi pestautuvat Merkurius ja Mars, jotka tulevat näille samoille asteille Jousimiehessä ja Skorpionissa. Me tulemme näkemään ihmeellisen, ehkä koettelevan, lomanajan ja vuodenvaihteen.
Kohtalollisuus on ehkä sana, joka kuvaa kaikkein parhaiten nyt elämämme olosuhteita. Me olemme eksyneet sekä ihmiskuntana, että yksilöinä varmaankin niin kauas omista todellisista elämäntavoistamme ja elämän tarkoituksistamme, että asiaan on pakko puuttua. Tässä on nyt potissa paljon, ellei kaikki. Erityisesti tämä koskee varmasti Härkiä, Jousimiehiä ja varsinkin Kauriita. Toki on paljonkin sellainen kutina, että taivaskuviot koskettavat kaikkia, kuviot saavat aika yleisen luonteen. Isojen kysymysten äärellä kun ollaan, ja taivaan mahtavimmat yhdistävät voimiaan, saattavat valheille ja puolikkaille rakentuneet tornit saada melkoista kyytiä. Kaiken kaikkiaan suurin on kuitenkin rakkaus, joka pitää varmasti kasassa kaiken, minkä pitääkin kestää.

Kuukausihoroskooppi Kaksoset

Hosuminen on nyt hallaa. Kuukausi on todella sekavaa aikaa ja jos suinkin saat kunnollisen hengähdystauon lomalle, niin käytä se ihan täysin rauhoittumiseen. Kun ei yritä koko ajan ajatella, vaan malttaa sukeltaa mahdollisimman täydelliseen sisäiseen ja ulkoiseen hiljaisuuteen, alkaa tapahtua jotakin uutta. Mieli hiljenee, apinaradio lakkaa pälpättämästä ja todellinen äänesi pääsee kuuluviin. Loma on parasta aikaa tähän muutenkin, mutta nyt se voi antaa Sinulle kaikkein tärkeimmän lahjan: oman tahtosi.
Tuo ”kohtalon kuvio” Kauriissa ei lupaa Sinulle mitään helppoa kuukautta. Parhaiten kuukausi kuluu varmaan sillä, että yrittää asettua katsomaan asioita myös toisen näkökulmasta. Voit varmasti ymmärtää sen, että asioissa on ainakin kaksi totuutta, monesti vähän enemmänkin. Muiden puolestahan et voi heidän suhtautumistaan päättää, mutta kyllä nyt itse kunkin ja Sinun varsinkin kannattaa olla valmis tunnustamaan virheitä, pyytämään anteeksi ja pyrkiä sopuun.

Kaksoset kuukausittainen horoskooppi

helmikuu ensimmäinen viikko tuo kaksosille herkästi epävarmuustekijöitä lähinnä jonkun toisen taholta. Joku voi tarvita apuasi ja tukeasi omissa ongelmissaan ja joudut uhraamaan aikaasi toisen eteen. Toisaalta nyt ei ole syytä olla turhan sinisilmäinen, sillä kaikki faktat eivät nyt välttämättä avaudu eteesi aivan selkeästi. Tarkista taustoja ja älä mene aivan kaikkeen mukaan suorasukaisesti, jotta välttyisit myöhemmiltä murheilta. Kuun kolmannella viikolla on syytä olla realistinen kaupankäyntiin ja sopimusasioihin liittyvissä tilanteissa, sillä joku voi tarjota sinulle jotain turhan hyvää ollakseen totta. Loman aika on sopuisaa ja asiat menevät suunitellusti. Olet ahkeraan liikkeellä paikasta toiseen ja kontakteissa moniin tahoihin.

Tarkista myös

Post Image

Horoskooppi Kaksoset elokuu 2022

Kaksoset voivat olettaa koko Elokuun ajan, että ihmissuhteet perheen ja kumppanin kanssa pysyvät harmoniassa. Sinulla …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *