Horoskooppi Kaksoset kesäkuu 2022

Jos olet ennustanut Kesäkuun olevan rauhallinen, olet ollut hyvin väärässä. Odota juuri päinvastaista! Tulevana kesänä Kaksoset janoavat tietoa, joka johtaa heitä eteenpäin. Laajentuneiden näkökulmien ansiosta vaikutat kommunikoivalta ja viisaalta, tosin saatat vaikuttaa hieman pinnalliselta. Käytä uutta energiaasi itsesi toteuttamiseen. Vihdoin Kaksosen työelämä kääntyy positiiviseen suuntaan. Haasteet ovat helposti ohitettavissa, joten kesäkuu on otollinen aika keskittää aikasi ja energiasi töihin. Ahkeran työn ja määrätietoisuuden lopussa odottaa menestys. Pysy sitkeänä ja eteesi tulee tilaisuus, jota olet kauan odottanut. Lue Kaksoset horoskooppikuukauden astrologinen ennuste kuukausittain 2022. Se sisältää ennusteen seuraavista aiheista: rakkaus, terveys, talous, työ, perhe, suhteet, ura, kauneus. Horoskooppi Kaksoset kesäkuu 2022 erityisesti sinulle!

Rakkaus ja suhteet

Härkä

Kuviot ovat hyvinkin kohdallaan, kunhan vain rohkeus riittää. Tiedät varmaan itsekin aivan hyvin, että sinun olisi otettava suuri askel elämässä. Ja aivan varmasti hirvittää näin iso muutos. Oli miten oli, nyt on oikea aika tehdä se iso siirto, jos Sinulla suinkin on mahdollisuus. Älä anna minkään tekosyiden estää Sinua. Sinulla on aikaa, resursseja, kykyjä ja voimaa enemmän kuin ikinä uskot, jos tämä unelmasi on jotakin, jonka koet ehdottomasti omaksesi. Minkään katinkullan perään ei kuitenkaan kannata lähteä.

Ura ja talous

Kaksosen lomakuu voi muodostua hieman ankeanpuoleiseksi. Hänellä voi toki olla monenlaisia suunnitelmia lomia varten, mutta suurimmasta osasta hän joutuu luopumaan milloin mistäkin syystä. Kaksonen saattaa olla tässä kuussa altis sairastelemaan tai jokin muu pakottava seikka, kuten vaikkapa rahapula tekee hänen lomakuustaan toivottua ankeamman. Pientä hupia Kaksonen saa vaikkapa Lomapukkina toimimisesta.
5.-8.7. syntyneet Kaksoset ovat tässä kuussa melko sekavassa tilanteessa töittensä suhteen. Voi olla, että jo vuodenvaihteessa siintäisivät uudet tehtävät, mutta mikään ei ole varmaa, ennen kuin se on varmaa. Tilanteet voivat muuttua ja epävarmuustekijät ovat suuria. Kaikki tällainen heijastuu myös yksityiselämään, jossa Kaksosen huolet ja murheet saavat vaihtelevan vastaanoton. Pikkulomaissa Kaksonen saattaa paeta arkea vetämällä elämän oikein kunnolla risaiseksi ja tällöin hänelle sattuu ja tapahtuu. Toivottavasti sattumukset ovat kuitenkin sellaisia, että niille voi jälkikäteen nauraa. Moraalisista krapuloista on vaikeampi päästä ylitse.

Työ ja raha

Vuoden viimeinen kuukausi. Kääntyykö Sinun elämässäsi uusi lehti? Vahva muutostekijä löytyy Kauriin Jupiterin ja Härän Uranuksen kolmiosta. Maamerkeille tilanne on hieno! Ratkaisuja tulevaisuuden ja muutosten suuntaan pitäisi kyllä löytyä, vaikka niiden toteuttaminen kovasti vaatiikin rohkeutta. Jupiter Kauriissa omaa kohtalollista voimaa, jolla intuitiivinen voima voi Sinua ohjata valinnoissasi, mutta ilman rohkeutta käteen jää vain tyhjää. Pahinta on se, jos jättää ratkaisun puolitiehen ja perääntyy jo aloittamastaan muutoksesta. Huoli resursseista ja jaksamisesta on ihan aiheellinenkin, koska valintojen joukossa on todella paljon enemmän huonoja kuin hyviä. Nyt tasapainotellaan kovasti luottamuksen ja huolen välisellä nuoralla.
Mutta eihän tässä nyt todellakaan ole kaikki: Tunne-elämä ja elämän perusta tulevat vavahtelemaan melkoisessa maanjäristyksessä, jonka tuottavat Saturnus, Pluto ja Venus tulemalla yhtä aikaa Kauriiden ”baariin” 20 asteeseen. Tämä tapahtuu kuun puolivälissä. Koko adventtiajasta voi odottaa ihmissuhteissa jännitteellistä ja haastavaa. Täytyy siis toivoa, että jos (kun) tilanteet myös tiivistyvät ja eskaloituvatkin, me kaikki pystymme viemään asioita eteenpäin loman rakkaudellisessa hengessä. Loma tulee kuitenkin kaikkiin majoihin. Silloin Pluton ja Saturnuksen väistämättömän voiman kanavoijiksi ja puhemiehiksi pestautuvat Merkurius ja Mars, jotka tulevat näille samoille asteille Jousimiehessä ja Skorpionissa. Me tulemme näkemään ihmeellisen, ehkä koettelevan, lomanajan ja vuodenvaihteen.
Kohtalollisuus on ehkä sana, joka kuvaa kaikkein parhaiten nyt elämämme olosuhteita. Me olemme eksyneet sekä ihmiskuntana, että yksilöinä varmaankin niin kauas omista todellisista elämäntavoistamme ja elämän tarkoituksistamme, että asiaan on pakko puuttua. Tässä on nyt potissa paljon, ellei kaikki. Erityisesti tämä koskee varmasti Härkiä, Jousimiehiä ja varsinkin Kauriita. Toki on paljonkin sellainen kutina, että taivaskuviot koskettavat kaikkia, kuviot saavat aika yleisen luonteen. Isojen kysymysten äärellä kun ollaan, ja taivaan mahtavimmat yhdistävät voimiaan, saattavat valheille ja puolikkaille rakentuneet tornit saada melkoista kyytiä. Kaiken kaikkiaan suurin on kuitenkin rakkaus, joka pitää varmasti kasassa kaiken, minkä pitääkin kestää.

Kuukausihoroskooppi Kaksoset

Hosuminen on nyt hallaa. Kuukausi on todella sekavaa aikaa ja jos suinkin saat kunnollisen hengähdystauon lomalle, niin käytä se ihan täysin rauhoittumiseen. Kun ei yritä koko ajan ajatella, vaan malttaa sukeltaa mahdollisimman täydelliseen sisäiseen ja ulkoiseen hiljaisuuteen, alkaa tapahtua jotakin uutta. Mieli hiljenee, apinaradio lakkaa pälpättämästä ja todellinen äänesi pääsee kuuluviin. Loma on parasta aikaa tähän muutenkin, mutta nyt se voi antaa Sinulle kaikkein tärkeimmän lahjan: oman tahtosi.
Tuo ”kohtalon kuvio” Kauriissa ei lupaa Sinulle mitään helppoa kuukautta. Parhaiten kuukausi kuluu varmaan sillä, että yrittää asettua katsomaan asioita myös toisen näkökulmasta. Voit varmasti ymmärtää sen, että asioissa on ainakin kaksi totuutta, monesti vähän enemmänkin. Muiden puolestahan et voi heidän suhtautumistaan päättää, mutta kyllä nyt itse kunkin ja Sinun varsinkin kannattaa olla valmis tunnustamaan virheitä, pyytämään anteeksi ja pyrkiä sopuun.

Kaksoset kuukausittainen horoskooppi

kesäkuu ensimmäinen viikko tuo kaksosille herkästi epävarmuustekijöitä lähinnä jonkun toisen taholta. Joku voi tarvita apuasi ja tukeasi omissa ongelmissaan ja joudut uhraamaan aikaasi toisen eteen. Toisaalta nyt ei ole syytä olla turhan sinisilmäinen, sillä kaikki faktat eivät nyt välttämättä avaudu eteesi aivan selkeästi. Tarkista taustoja ja älä mene aivan kaikkeen mukaan suorasukaisesti, jotta välttyisit myöhemmiltä murheilta. Kuun kolmannella viikolla on syytä olla realistinen kaupankäyntiin ja sopimusasioihin liittyvissä tilanteissa, sillä joku voi tarjota sinulle jotain turhan hyvää ollakseen totta. Loman aika on sopuisaa ja asiat menevät suunitellusti. Olet ahkeraan liikkeellä paikasta toiseen ja kontakteissa moniin tahoihin.

Tarkista myös

Post Image

Horoskooppi Kaksoset elokuu 2022

Kaksoset voivat olettaa koko Elokuun ajan, että ihmissuhteet perheen ja kumppanin kanssa pysyvät harmoniassa. Sinulla …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *