Horoskooppi Kaksoset marraskuu 2022

Marraskuu tuo elämääsi paljon vakavuutta. Tämän aikana Kaksoset voivat unohtaa vihan, intohimon ja innostuksen, joten hän saattaa vaikuttaa passiiviselta. Ainoa taistelun arvoinen asia on oikeus. Puolustat toisten oikeuksia, etkä välitä muusta. Marraskuussa Kaksonen voi luottaa perheen tukeen. Selviydyt ongelmista helpommin, jos et ole ainoa joka kantaa taakkaa. Salli muitten auttaa sinua. Tähän aikaan saatat olla synkkä. Voit purkaa turhautumisen urheilun parissa. Lue Kaksoset horoskooppikuukauden astrologinen ennuste kuukausittain 2022. Se sisältää ennusteen seuraavista aiheista: rakkaus, terveys, talous, työ, perhe, suhteet, ura, kauneus. Horoskooppi Kaksoset marraskuu 2022 erityisesti sinulle!

Rakkaus ja suhteet

Oletko koskaan miettinyt, miksi aika saa kuin siivet selkään, kun olet päässyt virtuaalisten viestien valtiattareksi? Välillä kun sanatkaan eivät riitä, kuvat tarvitaan avuksi. Sosiaalisissa suhteissasi saattaa tulla nyt takapakkia, sillä talviunille valmistautuvat ystäväsi eivät välttämättä jaksa innostua kaikesta hauskanpidosta.
Huomaa nämä päivät: Erityistä tarkkuutta 17.11. alkaen.

Työ ja raha

Kaksosen lomakuu voi muodostua hieman ankeanpuoleiseksi. Hänellä voi toki olla monenlaisia suunnitelmia lomia varten, mutta suurimmasta osasta hän joutuu luopumaan milloin mistäkin syystä. Kaksonen saattaa olla tässä kuussa altis sairastelemaan tai jokin muu pakottava seikka, kuten vaikkapa rahapula tekee hänen lomakuustaan toivottua ankeamman. Pientä hupia Kaksonen saa vaikkapa Lomapukkina toimimisesta.
5.-8.6. syntyneet Kaksoset ovat tässä kuussa melko sekavassa tilanteessa töittensä suhteen. Voi olla, että jo vuodenvaihteessa siintäisivät uudet tehtävät, mutta mikään ei ole varmaa, ennen kuin se on varmaa. Tilanteet voivat muuttua ja epävarmuustekijät ovat suuria. Kaikki tällainen heijastuu myös yksityiselämään, jossa Kaksosen huolet ja murheet saavat vaihtelevan vastaanoton. Pikkulomaissa Kaksonen saattaa paeta arkea vetämällä elämän oikein kunnolla risaiseksi ja tällöin hänelle sattuu ja tapahtuu. Toivottavasti sattumukset ovat kuitenkin sellaisia, että niille voi jälkikäteen nauraa. Moraalisista krapuloista on vaikeampi päästä ylitse.

Terveys ja kauneus

Kaksosten vahvuuksiin kuuluvat uteliaisuus, mukautuvuus ja kyky oppia asioita nopeasti. Heitä toisaalta vaivaa ajoittain päämäärättömyys. Mukauvutuvuudesta ja avoimmuudesta johtuen he menestyvät luovuutta vaativissa tehtävissä, kuten taiteilijoina, kirjailijoina ja toimittajina. Toisaalta Kaksosella on taipumus olla levottomia eivätkä he nauti rutiineista tai saman toistamisesta. Kaksosten jakso on trooppisen jaksotuksen mukaan 22.5.–21.6., mutta IAU-jakso — ns. tieteellinen jakso, on hieman erilainen: 20.6.–20.7. Tämän tähtimerkin vastapari on Jousimies. Modaliteetti on muuttuva. Muuttuvan modaliteetin tähtimerkit ovat taipuvaisia ja valmiit menemään virran mukana olivat olosuhteet mitkä tahansa. He näkevät tilanteen jokaisen puolen ja hoitavat erinomaisesti kriisitilanteet. Heidät on myös helppo ymmärtää väärin. Tähtimerkin elementti on ilma: ilma tarkoittaa älykkyyttä ja se on leimaava piirre Vaa’alla, Vesimiehellä ja Kaksosilla. Tähtimerkin sijainti taivaalla on 60°–90° astetta pituuspiirillä. Nimi eri kielillä

  • Suomeksi: Kaksoset
  • Ruotsiksi: Tvillingarna
  • Englanniksi: Twins
  • Latinaksi: Gemini
  • Kreikaksi: Didimoi

Symboli ja selitysSeuralainenOnnentieto

  • Onnenpäivä: keskiviikko
  • Onnenväri: keltainen
  • Onnenkivet: akaatti ja turmaliini
  • Onnennumero: 2

Sama horoskooppimerkki on myös Suomen presidentillä Lauri Kristian Relander, Carl Gustaf Emil Mannerheim. Sama tähtimerkki on nykyisillä kansanedustajilla Antero Laukkanen, Ben Zyskowicz, Harry Wallin, Heli Järvinen, Jari Ronkainen, Juha Rehula, Juhana Vartiainen, Kristiina Salonen, Mari-Leena Talvitie, Maria Lohela, Markus Lohi, Outi Alanko-Kahiluoto, Paula Risikko, Pentti Oinonen, Satu Hassi, Stefan Wallin, Susanna Huovinen, sekä Tapani Tölli sekä Timo Soini.

Kaksoset kuukausittainen horoskooppi

Marraskuu ensimmäinen viikko tuo kaksosille herkästi epävarmuustekijöitä lähinnä jonkun toisen taholta. Joku voi tarvita apuasi ja tukeasi omissa ongelmissaan ja joudut uhraamaan aikaasi toisen eteen. Toisaalta nyt ei ole syytä olla turhan sinisilmäinen, sillä kaikki faktat eivät nyt välttämättä avaudu eteesi aivan selkeästi. Tarkista taustoja ja älä mene aivan kaikkeen mukaan suorasukaisesti, jotta välttyisit myöhemmiltä murheilta. Kuun kolmannella viikolla on syytä olla realistinen kaupankäyntiin ja sopimusasioihin liittyvissä tilanteissa, sillä joku voi tarjota sinulle jotain turhan hyvää ollakseen totta. Loman aika on sopuisaa ja asiat menevät suunitellusti. Olet ahkeraan liikkeellä paikasta toiseen ja kontakteissa moniin tahoihin.

Tarkista myös

Post Image

Horoskooppi Kaksoset heinäkuu 2022

Kaksosille Heinäkuu on avoimen kommunikoinnin kuukausi Jos kaipaat tasaista kumppania, niin on hyvinkin mahdollista, että …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *