Horoskooppi Kauris elokuu 2022

Yleensä Kauris elää hetkessä, mutta Elokuu on loistavaa aikaa unelmoida hetki. Joskus on hyvä katsella asioita laajemmalta näköalalta. Sillä tavalla löydät polun, jota kulkea. Kauris omistaa tämän jakson työlle. Saat uuden mahdollisuuden, joka pakottaa sinut takaisin raiteille. Jos pyrit johonkin, elokuussa sinulla on mahdollisuus saavuttaa se. Älä epäröi erottua joukosta ja osoita taitosi. Esimiehesi on tyytyväinen luovuudesta ja uusista ideoista, ja sinulla niitä riittää. Lue Kauris horoskooppikuukauden astrologinen ennuste kuukausittain 2022. Se sisältää ennusteen seuraavista aiheista: rakkaus, terveys, talous, työ, perhe, suhteet, ura, kauneus. Horoskooppi Kauris elokuu 2022 erityisesti sinulle!

Rakkaus ja suhteet

Nyt on jo kyllä korkea hetki laittaa rästit ojennukseen, vaikka virallinen vuosiloma olisi vielä kesken. Organisoi oikein, niin sinun ei tarvitse tinkiä vapaa-ajasta minuuttiakaan. Ole myös valmiina ottamaan vastaan haasteellisemmat tehtävät, kun kutsu käy.
Huomaa nämä päivät: Lataa itsellesi energinen elokuu viimeistään 14.8. alkaen

Työ ja raha

Kauriin merkissä on nyt planeettasuma, mikä luonnollisesti vaikuttaa kyseisen merkin alla syntyneisiin ihmisiin voimakkaasti. Elokuu Kauriiden elämä on nyt erityisen mielenkiintoista. Heidän eteensä tuntuu tupsahtelevan erilaisia mahdollisuuksia kuin kultalautasella. Jos hän tarttuu tilaisuuteen, elämä ottaa melko rivakan käänteen uuteen suuntaan. Kaurista nopeat muutokset voivat hirvittää, mutta nyt olisi syytä luottaa siihen, että hänelläkin voi olla joskus vähän onnea.
Tammikuun puolella syntyneet Kauriit viihtyvät tässä kuussa parhaiten töissä. Jos työlistalla on kirjanpitoa, tilintarkastusta, sijoitustoimintaa, organisointia tai yleistä byrokratiaa, niin Kauris vain hieroo tyytyväisenä käsiään. Tällaisissa tehtävissä hän on yleensä mukavuusalueellaan. Jos yksityiselämässä on kriisejä, niin niitäkin Kauris pakenee töittensä ääreen, mikäli vain mahdollista. Vähälukuisemmat edesvastuuttomat Kauriit ovat taas lomakuussa liemessä hoitamattomien asioiden takia. Viranomaiset lähestyvät heitä erilaisin uhkavaatimuksin. Tukalasta tilanteesta ei pääse ulos muuta kuin kantamalla vastuunsa ja hoitamalla asiat kuntoon.

Terveys ja kauneus

Kauris on tähtimerkki, joka edustaa aikaa ja vastuullisuutta. Sen edustajat ovat luonteeltaan perinteiden kunnioittajia ja usein vakavamielisiä. Kauris kykenee hallitsemaan sisäisen olotilansa ja tekemään realistisia suunnitelmia, ja siksi erityisesti työelämässä he ovat tärkeitä ympäröiville ihmisille. Heidän on mahdollista menestyä juuri kokemuksensa ja osaamisensa avulla. Kauriin on hankala hyväksyä sellaisia ajatuksia ja tapoja, joiden hän katsoo poikkeavan omistaan liiaksi. Kauriin jakso on trooppisen jaksotuksen mukaan 22.12.–.20.1., mutta IAU-jakso — ns. tieteellinen jakso, on hieman erilainen: 19.1.–15.2. Tämän tähtimerkin vastapari on Krapu. Modaliteetti on kardinaali. Kardinaalimodaliteetin tähtimerkit ovat alkuun panijoita, yritteliäitä ja luovia henkilöitä, mutta ajoittain aggressiivisia. He ovat päättäväisiä ja ryhtyessään tekemään jotakin, he saavat sen valmiiksi. Tähtimerkin elementti on maa: maa edustaa käytännöllisyyttä ja on esillä Kauriilla, Härällä sekä Neitsyellä. Tähtimerkin sijainti taivaalla on 270°–300° astetta pituuspiirillä. Nimi eri kielillä

  • Suomeksi: Kauris
  • Ruotsiksi: Stenbocken
  • Englanniksi: Goat Mountain
  • Latinaksi: Capricornus
  • Kreikaksi: Aigokeros

Symboli ja selitysVuoden keho ja pää, jossa kalan häntä ja vuoden sarvetOnnentieto

  • Onnenpäivä: lauantai
  • Onnenväri: vihreä ja ruskea
  • Onnenkivet: gagaatti ja onyksi
  • Onnennumero: 3

Sama horoskooppimerkki on myös Suomen presidentillä Tarja Kaarina Halonen. Sama tähtimerkki on nykyisillä kansanedustajilla Anna-Maja Henriksson, Anne Berner, Anne Louhelainen, Antti Häkkänen, Eero Suutari, Eeva-Maria Maijala, Jukka Gustafsson, Jyrki Kasvi, Kaj Turunen, Kari Uotila, Maria Guzenina, Pilvi Torsti, Satu Taavitsainen, Thomas Blomqvist, sekä Timo Harakka sekä Wille Rydman.

Kauris kuukausittainen horoskooppi

Elokuu alku on kauriille sosiaalisesti aktiivista aikaa ja keskustelut ja neuvonpidot onnistuvat, vaikka tilanteisiin liittyisikin vakampisävyistä mietintää. Elokuu kolmas päivä aloittaa kauriiden kohdalla uuden jakson, jolloin suotuisampia tuulia alkaa esiintymään varsinkin lomakuussa syntyneiden kauriiden kohdilla. Heidän olisikin syytä olla nyt aloitteikkaita ja nostaa saavutusten suhteen rimansa korkealle. Jokin laajennushanke voi nyt alkaa ja koet saavasi nyt helposikin asioita edistetyksi. Varsinkin kuun viimeinen viikko painottaa positiivisuutta ja onnekkuutta. Tammikuun 9. – 12. päivinä syntyneet sensijaan ovat tässä kuussa kovan paineen alla ja jokin vastoinkäyminen vaatii vakampaa asennetta.

Tarkista myös

Post Image

Horoskooppi Kauris heinäkuu 2022

Jokainen Kauris nauttii Heinäkuusta täysin rinnoin, jos keskittyy urheiluun ja pysyy lähellä luontoa. Sinulla on …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *