Horoskooppi Kauris kesäkuu 2022

Kesäkuu tuo vaikean testin romanttisiin suhteisiin. Kevätromanssi uhkaa lopahtaa, ja Kauriin pitää käsitellä pelättyjä stereotypioita. Tämä osoittaa lopulta, oliko kyse oikeasta rakkaudesta vai vain lyhyen ajan flirtistä. Mutta älä huoli, vaikka suhteesi loppuisikin, niin sinulla on paljon asioita koettavana tulevana kesänä.Tämä jakso on ehdottomasti suotuisa sinkuille. Viimeaikainen uusi tuttavuus saattaa kääntyä joksikin muuksi. Sinun vain pitää yrittää hieman, tehdä aloite ja ottaa vastuu. Se on onnesi, älä anna sen liukua sormiesi läpi. Kesäkuussa sinulla on hyvä terveys ja elinvoimaa. Lue Kauris horoskooppikuukauden astrologinen ennuste kuukausittain 2022. Se sisältää ennusteen seuraavista aiheista: rakkaus, terveys, talous, työ, perhe, suhteet, ura, kauneus. Horoskooppi Kauris kesäkuu 2022 erityisesti sinulle!

Rakkaus ja suhteet

Rakkaus

Samantapainen muutosvastaisuus on suurin ongelmasi myös ihmissuhteiden puolella. Kun annat periksi omista jähmettyneistä käsityksistäsi, alat loistaa ja olet valmis itsekin muuttumaan ja kehittymään. Parasta meissä ei oikeastaan koskaan ole se, mikä me juuri nyt olemme, vaan se, mikä meistä on juuri tulossa. Se aina uudistuva ja syntyvä itsemme. Venus toimii nyt yhdessä Chironin, Vestan ja Uranuksen kanssa kevään tähtimerkeissä ja silloin kaiken uuden syntyminen on oikein ja hyvää.

Ura ja talous

Kauriin merkissä on nyt planeettasuma, mikä luonnollisesti vaikuttaa kyseisen merkin alla syntyneisiin ihmisiin voimakkaasti. kesäkuu Kauriiden elämä on nyt erityisen mielenkiintoista. Heidän eteensä tuntuu tupsahtelevan erilaisia mahdollisuuksia kuin kultalautasella. Jos hän tarttuu tilaisuuteen, elämä ottaa melko rivakan käänteen uuteen suuntaan. Kaurista nopeat muutokset voivat hirvittää, mutta nyt olisi syytä luottaa siihen, että hänelläkin voi olla joskus vähän onnea.
Tammikuun puolella syntyneet Kauriit viihtyvät tässä kuussa parhaiten töissä. Jos työlistalla on kirjanpitoa, tilintarkastusta, sijoitustoimintaa, organisointia tai yleistä byrokratiaa, niin Kauris vain hieroo tyytyväisenä käsiään. Tällaisissa tehtävissä hän on yleensä mukavuusalueellaan. Jos yksityiselämässä on kriisejä, niin niitäkin Kauris pakenee töittensä ääreen, mikäli vain mahdollista. Vähälukuisemmat edesvastuuttomat Kauriit ovat taas lomakuussa liemessä hoitamattomien asioiden takia. Viranomaiset lähestyvät heitä erilaisin uhkavaatimuksin. Tukalasta tilanteesta ei pääse ulos muuta kuin kantamalla vastuunsa ja hoitamalla asiat kuntoon.

Työ ja raha

Vuoden viimeinen kuukausi. Kääntyykö Sinun elämässäsi uusi lehti? Vahva muutostekijä löytyy Kauriin Jupiterin ja Härän Uranuksen kolmiosta. Maamerkeille tilanne on hieno! Ratkaisuja tulevaisuuden ja muutosten suuntaan pitäisi kyllä löytyä, vaikka niiden toteuttaminen kovasti vaatiikin rohkeutta. Jupiter Kauriissa omaa kohtalollista voimaa, jolla intuitiivinen voima voi Sinua ohjata valinnoissasi, mutta ilman rohkeutta käteen jää vain tyhjää. Pahinta on se, jos jättää ratkaisun puolitiehen ja perääntyy jo aloittamastaan muutoksesta. Huoli resursseista ja jaksamisesta on ihan aiheellinenkin, koska valintojen joukossa on todella paljon enemmän huonoja kuin hyviä. Nyt tasapainotellaan kovasti luottamuksen ja huolen välisellä nuoralla.
Mutta eihän tässä nyt todellakaan ole kaikki: Tunne-elämä ja elämän perusta tulevat vavahtelemaan melkoisessa maanjäristyksessä, jonka tuottavat Saturnus, Pluto ja Venus tulemalla yhtä aikaa Kauriiden ”baariin” 20 asteeseen. Tämä tapahtuu kuun puolivälissä. Koko adventtiajasta voi odottaa ihmissuhteissa jännitteellistä ja haastavaa. Täytyy siis toivoa, että jos (kun) tilanteet myös tiivistyvät ja eskaloituvatkin, me kaikki pystymme viemään asioita eteenpäin loman rakkaudellisessa hengessä. Loma tulee kuitenkin kaikkiin majoihin. Silloin Pluton ja Saturnuksen väistämättömän voiman kanavoijiksi ja puhemiehiksi pestautuvat Merkurius ja Mars, jotka tulevat näille samoille asteille Jousimiehessä ja Skorpionissa. Me tulemme näkemään ihmeellisen, ehkä koettelevan, lomanajan ja vuodenvaihteen.
Kohtalollisuus on ehkä sana, joka kuvaa kaikkein parhaiten nyt elämämme olosuhteita. Me olemme eksyneet sekä ihmiskuntana, että yksilöinä varmaankin niin kauas omista todellisista elämäntavoistamme ja elämän tarkoituksistamme, että asiaan on pakko puuttua. Tässä on nyt potissa paljon, ellei kaikki. Erityisesti tämä koskee varmasti Härkiä, Jousimiehiä ja varsinkin Kauriita. Toki on paljonkin sellainen kutina, että taivaskuviot koskettavat kaikkia, kuviot saavat aika yleisen luonteen. Isojen kysymysten äärellä kun ollaan, ja taivaan mahtavimmat yhdistävät voimiaan, saattavat valheille ja puolikkaille rakentuneet tornit saada melkoista kyytiä. Kaiken kaikkiaan suurin on kuitenkin rakkaus, joka pitää varmasti kasassa kaiken, minkä pitääkin kestää.

Kuukausihoroskooppi Kauris

Kuukausi näyttää erityisesti Sinun kannaltasi suorastaan hurjalta. Toivottavasti energiat pysyvät hallinnassa ja rakentavina. Tässä on ainekset loistaville menestystarinoille tai todella vauhdikkaille ulosajoille. Jupiterin ja Uranuksen kolmio antaa kyllä varsin paljon oivaltavaa energiaa, mutta ihan samoissa asteissa Oinaassa on Chiron, jonka roolia ei voi vähätellä. Saatat nimittäin alitajuisesti hakea jonkinlaista hyvitystä tai kertakaikkista ratkaisua myös oman hyvinvointisi kustannuksella. Tarkkana.
Elät ihan hurjan vahvaa aikaa. Vaikea kuvitella, että kaikki Kauriit olisivat valtavien muutosten ja muutostarpeiden äärellä, mutta jokin Sinussa kyllä nimenomaan tunteidesi ja suhteidesi kautta vahvistuu voimakkaasti. Tämä tapahtuu ensin varmaan sisälläsi, jossa tajuat, mitä tunteesi yrittävät kertoa. Pakko kertoa asioista ja tulla ”kaapista ulos”, on varmasti pelottavaa, mutta ei kai tässä vaihtoehtojakaan ole. Yritä olla pitkämielinen ja kärsivällinen Sinulle rakkaiden ihmisten kanssa.

Kauris kuukausittainen horoskooppi

kesäkuu alku on kauriille sosiaalisesti aktiivista aikaa ja keskustelut ja neuvonpidot onnistuvat, vaikka tilanteisiin liittyisikin vakampisävyistä mietintää. kesäkuu kolmas päivä aloittaa kauriiden kohdalla uuden jakson, jolloin suotuisampia tuulia alkaa esiintymään varsinkin lomakuussa syntyneiden kauriiden kohdilla. Heidän olisikin syytä olla nyt aloitteikkaita ja nostaa saavutusten suhteen rimansa korkealle. Jokin laajennushanke voi nyt alkaa ja koet saavasi nyt helposikin asioita edistetyksi. Varsinkin kuun viimeinen viikko painottaa positiivisuutta ja onnekkuutta. Tammikuun 9. – 12. päivinä syntyneet sensijaan ovat tässä kuussa kovan paineen alla ja jokin vastoinkäyminen vaatii vakampaa asennetta.

Tarkista myös

Post Image

Horoskooppi Kauris elokuu 2022

Yleensä Kauris elää hetkessä, mutta Elokuu on loistavaa aikaa unelmoida hetki. Joskus on hyvä katsella …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *