Horoskooppi Leijona maaliskuu 2023

Maaliskuu kääntää elämäsi ylösalaisin, ja saavutat jälleen menestyksen. Jokainen Leijona vaikuttaa todella itsevarmalta. Sinkut löytävät suuren rakkauden. Tähdet toivottavat sinulle pitkiä ihmissuhteita, ja sen takia onkin loistava tilaisuus ottaa harppaus kohti tavoitteidesi saavuttamista. Horoskoopin mukaan koet suuren muutoksen Maaliskuussa. Se on jakso, jolloin Leijona vihdoin menestyy yksityiselämässä. Tilanne uran suhteen ei kuitenkaan ole niin hyvä. Pieni tarkkaamattomuuden hetki voi johtaa virheeseen. Sinun täytyy keskittyä kovasti, joka on uuvuttavaa. Lataat akkusi parhaiten joukkueurheilun parissa. Lue Leijona horoskooppikuukauden astrologinen ennuste kuukausittain 2023. Se sisältää ennusteen seuraavista aiheista: rakkaus, terveys, talous, työ, perhe, suhteet, ura, kauneus. Horoskooppi Leijona maaliskuu 2023 erityisesti sinulle!

Rakkaus ja suhteet

Sinulla riittää nyt näkökulmia ja näköaloja moneen suuntaan, joten siinä mielessä olet omillasi. Kaksosten kannattaa aina muistaa, että kokeileminen, erehtyminen ja tiukat kurvit ovat heille se ihan oikea tie. Nyt sellaista on hyvinkin luvassa. Sinulla on luontaisesti läheinen suhde Merkuriukseen, joka tuo sinulle nyt viestiä ihan omalta korkeammalta minuudeltasi: tarkista yhteistyökuviosi! Aika vaatii kaikilta sitoutumista ja aitoa innostusta, joten puolivilloin tai hyötymistarkoituksessa mukana olevat on karsittava.

Ura ja talous

Leijonan loppuvuosi muodostuu melko nihkeäksi. Elämä on enimmäkseen arjen pyöritystä, ja vaikka juhlakausi on parhaimmillaan, Leijona ei nyt jaksa oikein eläytyä. Heinäkuussa syntyneet Leijonat voivat olla lisäksi elämässään nyt erilaisten muutosten keskellä, joten energia menee niihin. Työt Leijona hoitaa ilman suurempaa innostusta, paitsi jos hän on luomassa uutta uraa itselleen. Silloin sitä innostusta saattaa löytyäkin. Muussa tapauksessa velvollisuudet hoituvat autopilotilla.
Erilaiset ihmissuhdedraamat voivat tulla Leijonan osaksi lomanpyhinä. Vaikka elämä voi muodostua ihan hauskaksikin välipäivinä, oma tai kumppanin mustasukkaisuus aiheuttaa omat ongelmansa. Yhteenotot ovat dramaattisia, mutta harvoin johtavat muuhun kuin yhtä dramaattiseen sovintoon.

Työ ja raha

Vuoden viimeinen kuukausi. Kääntyykö Sinun elämässäsi uusi lehti? Vahva muutostekijä löytyy Kauriin Jupiterin ja Härän Uranuksen kolmiosta. Maamerkeille tilanne on hieno! Ratkaisuja tulevaisuuden ja muutosten suuntaan pitäisi kyllä löytyä, vaikka niiden toteuttaminen kovasti vaatiikin rohkeutta. Jupiter Kauriissa omaa kohtalollista voimaa, jolla intuitiivinen voima voi Sinua ohjata valinnoissasi, mutta ilman rohkeutta käteen jää vain tyhjää. Pahinta on se, jos jättää ratkaisun puolitiehen ja perääntyy jo aloittamastaan muutoksesta. Huoli resursseista ja jaksamisesta on ihan aiheellinenkin, koska valintojen joukossa on todella paljon enemmän huonoja kuin hyviä. Nyt tasapainotellaan kovasti luottamuksen ja huolen välisellä nuoralla.
Mutta eihän tässä nyt todellakaan ole kaikki: Tunne-elämä ja elämän perusta tulevat vavahtelemaan melkoisessa maanjäristyksessä, jonka tuottavat Saturnus, Pluto ja Venus tulemalla yhtä aikaa Kauriiden ”baariin” 20 asteeseen. Tämä tapahtuu kuun puolivälissä. Koko adventtiajasta voi odottaa ihmissuhteissa jännitteellistä ja haastavaa. Täytyy siis toivoa, että jos (kun) tilanteet myös tiivistyvät ja eskaloituvatkin, me kaikki pystymme viemään asioita eteenpäin loman rakkaudellisessa hengessä. Loma tulee kuitenkin kaikkiin majoihin. Silloin Pluton ja Saturnuksen väistämättömän voiman kanavoijiksi ja puhemiehiksi pestautuvat Merkurius ja Mars, jotka tulevat näille samoille asteille Jousimiehessä ja Skorpionissa. Me tulemme näkemään ihmeellisen, ehkä koettelevan, lomanajan ja vuodenvaihteen.
Kohtalollisuus on ehkä sana, joka kuvaa kaikkein parhaiten nyt elämämme olosuhteita. Me olemme eksyneet sekä ihmiskuntana, että yksilöinä varmaankin niin kauas omista todellisista elämäntavoistamme ja elämän tarkoituksistamme, että asiaan on pakko puuttua. Tässä on nyt potissa paljon, ellei kaikki. Erityisesti tämä koskee varmasti Härkiä, Jousimiehiä ja varsinkin Kauriita. Toki on paljonkin sellainen kutina, että taivaskuviot koskettavat kaikkia, kuviot saavat aika yleisen luonteen. Isojen kysymysten äärellä kun ollaan, ja taivaan mahtavimmat yhdistävät voimiaan, saattavat valheille ja puolikkaille rakentuneet tornit saada melkoista kyytiä. Kaiken kaikkiaan suurin on kuitenkin rakkaus, joka pitää varmasti kasassa kaiken, minkä pitääkin kestää.

Kuukausihoroskooppi Leijona

Rauhallisuus. Rauha. Luottamus. Älä anna minkään hetkauttaa sisäistä rauhaasi. Kulmat ovat Sinun kannaltasi huonot, suomeksi sanottuna. Mutta hei: ei se mitään! Meillä on aina se terve osa itsessämme ja Leijonalla se on vahva ja loistava. Kun pysymme vahvasti itsessämme, emmekä lähde mukaan koirien haukuntaan tai omiin kuvitelmiimme ja höpötyksiimme, me voimme sytyttää kynttilän vahvistamaan omaa liekkiämme. Voimme sulkea ovemme ja kerätä voimia uusiin koitoksiin.
Sitä samaa rauhaa myös rakkauteen! Se, että Aurinko viihtyilee Jousimiehessä antaa Sinulle taustatukea pysyä itsessäsi, irtoilematta joka provoon ja ärsyttämiseen. Tunteiden aallot kyllä lyövät hurjasti ja epäselvyyksiä selvitetään ankarastikin. Sinun pitää pystyä ottamaan myös kritiikkiä vastaan, mutta manipulointia tai suoranaista kettuilua ei tarvitse sietää. Ota tarvittaessa tilanteisiin etäisyyttä ja käy happihypyllä. Siinä voi samalla miettiä, minkä voisi ottaa onkeensa ja minkä heittää hiljaa takaisin järveen.

Leijona kuukausittainen horoskooppi

Lomakuu on leijonien kohdalla kiireentuntua lisäävä ja kuukadesta muotoutuukin toimelias ellei suorastaan ärhäkkä. Liika energia saattaakin purkautua ristiriitoina ihmissuhteissa ja olet normaalia ärsytysherkempi. Pura ylimääräistä energiaa raakaan tekemiseen kuten lenkkeilyyn tai lomasiivouksen tekemiseen. Ennen lomaa jonkun toisen muuttuvat suunitelmat tuovat herkästi muutoksia omiinkin suunitelmiisi, joten joustavuutta tilanteissa edellytetään itseltäsi. Loman aika on kuitenkin onnistunut ja hyvää mieltä ja seuraa on tarjolla. Samoin uudenvuoden suunitelmasi onnistuvat ja voitkin vaihtaa vuotta hyvillä mielin.

Tarkista myös

Post Image

Horoskooppi Leijona elokuu 2022

Viimeinen kesän kuukausi on rakkauden aikaa. Leo pääsee nauttimaan kumppanuudesta, kuten ajasta, jonka hän viettää …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *