Horoskooppi Neitsyt tammikuu 2023

Tammikuussa Neitsyt pääsee nauttimaan työmenestyksestä. Tavoitteiden saavuttaminen ei tuota ongelmia Neitsyelle, ja hänen aloitekyvykkyytensä ja ammattitaitonsa on mielenkiintoista, jopa hänen läheisensä saattavat saada ylennyksen. Ihmissuhderintamalla voit olettaa rauhaa ja harmoniaa, toisin kuin viimevuonna. Neitsyen rakkaussuhteet ovat myönteisiä tammikuussa. Tähtien hyvä asema takaa menestystä sekä sinkuille että suhteissa oleville. Voit myös turvautua perheeseen ja läheisiin ystäviin. Jos tarvitset mitään, he ovat valmiita auttamaan. Älä unohda tehdä vastapalvelusta ajan tullessa. Lue Neitsyt horoskooppikuukauden astrologinen ennuste kuukausittain 2023. Se sisältää ennusteen seuraavista aiheista: rakkaus, terveys, talous, työ, perhe, suhteet, ura, kauneus. Horoskooppi Neitsyt tammikuu 2023 erityisesti sinulle!

Rakkaus ja suhteet

Uskon, että parisuhde ja ihmissuhteet ylipäätään, toimivat nyt elämässä tärkeänä tukena. Ne voivat olla jopa enemmän kuin tuki: niiden kautta ja omaa tunnelmaa kuunnellen löytyy parhaiten se uusi suunta, joka nyt tarvitaan. Sinulla järki meinaa laittaa hanttiin, mutta nyt usko unelmiin ja omaan filosofiaan ja sen mukaiseen elämään vie eteenpäin. Takaisin ei voi enää palata, joten on vain otettava totuus sellaisena kuin se on. Ja lopulta se tekee Sinut vapaaksi.

Ura ja talous

Neitsyt kuuluu niihin merkkeihin, jotka viettävät mieluiten mahdollisimman lyhyen lomaloman. He haluavat tehdä nyt suunnitelmistaan totta, ja tämähän vaatii tietysti ahkerointia. Työtkin pitää tehdä, ja Neitsyt kunnostautuu kyllä tällä saralla. Hän pitänee Suomea pystyssä silloinkin, kun muut laulelevat lomalauluja kuusen ympärillä. Elokuun puolella syntyneet Neitsyet suunnittelevat jo innokkaasti tulevaa vuotta, ja yrittävät mahduttaa siihen perusvelvollisuuksien lisäksi opintoja, matkustelua ja ehkä vähän rakkauttakin. Elokuisilla sinkkuneitsyillä voi käydä flaksi lomakuussa, jos he vain vaivautuvat pistämään verkot vesille! Vakiintuneet Neitsyet viihtyvät hyvin erilaisissa työ- ja harrastusporukoissa, jotka riittävät oman rakkaan tai perheen lisäksi tyydyttämään hänen sosiaaliset tarpeensa.
7.-10.2. syntyneillä Neitsyillä on ihmissuhteissaan melko sekava tilanne. He eivät tiedä nyt, onko heidän ympärillään lintuja vai kaloja. Lisäksi läheinen voi vaatia nyt Neitsyen huolenpitoa sairauden tai muuten hankalan elämäntilanteen vuoksi.

Työ ja raha

Vuoden viimeinen kuukausi. Kääntyykö Sinun elämässäsi uusi lehti? Vahva muutostekijä löytyy Kauriin Jupiterin ja Härän Uranuksen kolmiosta. Maamerkeille tilanne on hieno! Ratkaisuja tulevaisuuden ja muutosten suuntaan pitäisi kyllä löytyä, vaikka niiden toteuttaminen kovasti vaatiikin rohkeutta. Jupiter Kauriissa omaa kohtalollista voimaa, jolla intuitiivinen voima voi Sinua ohjata valinnoissasi, mutta ilman rohkeutta käteen jää vain tyhjää. Pahinta on se, jos jättää ratkaisun puolitiehen ja perääntyy jo aloittamastaan muutoksesta. Huoli resursseista ja jaksamisesta on ihan aiheellinenkin, koska valintojen joukossa on todella paljon enemmän huonoja kuin hyviä. Nyt tasapainotellaan kovasti luottamuksen ja huolen välisellä nuoralla.
Mutta eihän tässä nyt todellakaan ole kaikki: Tunne-elämä ja elämän perusta tulevat vavahtelemaan melkoisessa maanjäristyksessä, jonka tuottavat Saturnus, Pluto ja Venus tulemalla yhtä aikaa Kauriiden ”baariin” 20 asteeseen. Tämä tapahtuu kuun puolivälissä. Koko adventtiajasta voi odottaa ihmissuhteissa jännitteellistä ja haastavaa. Täytyy siis toivoa, että jos (kun) tilanteet myös tiivistyvät ja eskaloituvatkin, me kaikki pystymme viemään asioita eteenpäin loman rakkaudellisessa hengessä. Loma tulee kuitenkin kaikkiin majoihin. Silloin Pluton ja Saturnuksen väistämättömän voiman kanavoijiksi ja puhemiehiksi pestautuvat Merkurius ja Mars, jotka tulevat näille samoille asteille Jousimiehessä ja Skorpionissa. Me tulemme näkemään ihmeellisen, ehkä koettelevan, lomanajan ja vuodenvaihteen.
Kohtalollisuus on ehkä sana, joka kuvaa kaikkein parhaiten nyt elämämme olosuhteita. Me olemme eksyneet sekä ihmiskuntana, että yksilöinä varmaankin niin kauas omista todellisista elämäntavoistamme ja elämän tarkoituksistamme, että asiaan on pakko puuttua. Tässä on nyt potissa paljon, ellei kaikki. Erityisesti tämä koskee varmasti Härkiä, Jousimiehiä ja varsinkin Kauriita. Toki on paljonkin sellainen kutina, että taivaskuviot koskettavat kaikkia, kuviot saavat aika yleisen luonteen. Isojen kysymysten äärellä kun ollaan, ja taivaan mahtavimmat yhdistävät voimiaan, saattavat valheille ja puolikkaille rakentuneet tornit saada melkoista kyytiä. Kaiken kaikkiaan suurin on kuitenkin rakkaus, joka pitää varmasti kasassa kaiken, minkä pitääkin kestää.

Kuukausihoroskooppi Neitsyt

Uskon, että sisäinen voimasi ja ohjauksesi on nyt niin vahva, että saat todellisia ja isoja muutoksia aikaan. Halutessasi. Pluton, Saturnuksen ja Venuksen yhtymä Kauriissa tuo hurjaa voimaa, jota Mars vielä tukee. Ainoa vaara, mikä tässä tulee mieleen ovat ylilyönnit: saatat heittää innoissasi aivan ylivaihteelle, jolloin muut eivät esimerkiksi välttämättä pysy ollenkaan mukana kuvioissasi. Tällainen saattaa aina aiheuttaa vähän turhia jännitteitä, eivätkä hommat sitten menekään niin helposti.
Tästä voi tulla ikimuistoinen loma. Jotenkin se vain näyttää siltä, että tähän liittyy jotakin hyvin uutta ja yllättävää, joka saa tunteet liikkeelle oikein kunnolla. Mitä se sitten Sinun elämässäsi tarkoittaa jää oman aktiivisuutesi ja rohkeutesi varaan. Pluton vahvoissa energioissa on aina varjopuolensakin, joka monesti liittyy valheellisuuteen. Joten älä ainakaan kaikkea kissankultaa osta kultana, vaikka kuinka tekisi mieli. Jos tällaisia pääsee tapahtumaan, tilanne kyllä valkenee lomanpyhinä.

Neitsyt kuukausittainen horoskooppi

Lomakuu alkaa neitsyillä mukavissa tunnelmissa ja ihmissuhteet tuottavat iloa ja hyviä tilanteita. Kuun toinen viikonloppu varoittaa ryhtymästä mihinkään kovin riskialttiiseen, sillä vaarana on tehdä jotain liian heppoisin perustein. Voit olla itse huolimaton ja jättää tärkeitä yksityiskohtia huomioimatta. Myös jonkun epäluotettavuus voi tuottaa harmia ja joudut uhraamaan omaa aikaasi toisten eteen. Loman alus viikko on kiireinen ja velvoitteinen ja tällöinkin riskinä on unohdella jotain tarkeää ja ajankohtaista. Koeta keskittyä yhteen asiaan kerrallaan ja rajaa kaikki turha ja ylimääräinen pois aikatauluistasi. Loman aika lupaa mukavia yllätyksiä ja hauskuutta tilanteisiin. Oletkin koko loppukuun hyvillä mielin ja voit nauttia vapaammasta olotilasta.

Tarkista myös

Post Image

Horoskooppi Neitsyt elokuu 2022

Heinäkuussa Neitsyen kannattaa ajatella ennen puhumista. Mars Leijonassa tekee sinusta huomionhaluisen, ja motivoi sinua parantamaan …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *