Horoskooppi Neitsyt toukokuu 2023

Heti Toukokuun saavuttua Neitsyt kaipaa hieman tuulettumista. Itsevarmuutesi tekee sinusta jokaisen ihmissuhteen keskipisteen. Sinulla on halu tehdä hulluja juttuja, mutta ikävä kyllä myös tapella. Pidä mielessäsi, että tarpeesi todistella itseäsi saattaa johtaa joidenkin ystävyyssuhteiden tuhoutumiseen. Yksityiselämässä sinulla tulee eteen iso pulma toukokuussa. Jos haluat ratkaista sen kunnolla, kuuntele sydäntäsi, ainoastaan se saa sinut onnelliseksi. Ei ihme että sanotaan, kadut jälkeenpäin mitä jätit tekemättä, eikä väärin tehtyjä asioita. Jopa huonot kokemukset kehittävät luonnettasi. Lue Neitsyt horoskooppikuukauden astrologinen ennuste kuukausittain 2023. Se sisältää ennusteen seuraavista aiheista: rakkaus, terveys, talous, työ, perhe, suhteet, ura, kauneus. Horoskooppi Neitsyt toukokuu 2023 erityisesti sinulle!

Rakkaus ja suhteet

Menneisyyden haamut nostavat päätään hyvin vahvasti. Saat aivan varmasti palautetta omista ratkaisuistasi. Yleensä ihmiset ovat taipuvaisia antamaan mieluummin negatiivista palautetta ja nyt se saattaa olla todella provosoivaa ja väritetty vielä ihan omilla värikynillä. Tiedät ihan hyvin, ettet ole virheetön ja puhdas pulmunen, mutta tärkeintä meille kaikille on nyt oppia laittamaan tiukkoja rajoja väkivallattomasti ja rakkaudesta toimien. Meidän on ihan pakko oppia pois draamasta ja toistemme loukkaamisesta.

Ura ja talous

Neitsyt kuuluu niihin merkkeihin, jotka viettävät mieluiten mahdollisimman lyhyen lomaloman. He haluavat tehdä nyt suunnitelmistaan totta, ja tämähän vaatii tietysti ahkerointia. Työtkin pitää tehdä, ja Neitsyt kunnostautuu kyllä tällä saralla. Hän pitänee Suomea pystyssä silloinkin, kun muut laulelevat lomalauluja kuusen ympärillä. Elokuun puolella syntyneet Neitsyet suunnittelevat jo innokkaasti tulevaa vuotta, ja yrittävät mahduttaa siihen perusvelvollisuuksien lisäksi opintoja, matkustelua ja ehkä vähän rakkauttakin. Elokuisilla sinkkuneitsyillä voi käydä flaksi lomakuussa, jos he vain vaivautuvat pistämään verkot vesille! Vakiintuneet Neitsyet viihtyvät hyvin erilaisissa työ- ja harrastusporukoissa, jotka riittävät oman rakkaan tai perheen lisäksi tyydyttämään hänen sosiaaliset tarpeensa.
7.-10.6. syntyneillä Neitsyillä on ihmissuhteissaan melko sekava tilanne. He eivät tiedä nyt, onko heidän ympärillään lintuja vai kaloja. Lisäksi läheinen voi vaatia nyt Neitsyen huolenpitoa sairauden tai muuten hankalan elämäntilanteen vuoksi.

Työ ja raha

Vuoden viimeinen kuukausi. Kääntyykö Sinun elämässäsi uusi lehti? Vahva muutostekijä löytyy Kauriin Jupiterin ja Härän Uranuksen kolmiosta. Maamerkeille tilanne on hieno! Ratkaisuja tulevaisuuden ja muutosten suuntaan pitäisi kyllä löytyä, vaikka niiden toteuttaminen kovasti vaatiikin rohkeutta. Jupiter Kauriissa omaa kohtalollista voimaa, jolla intuitiivinen voima voi Sinua ohjata valinnoissasi, mutta ilman rohkeutta käteen jää vain tyhjää. Pahinta on se, jos jättää ratkaisun puolitiehen ja perääntyy jo aloittamastaan muutoksesta. Huoli resursseista ja jaksamisesta on ihan aiheellinenkin, koska valintojen joukossa on todella paljon enemmän huonoja kuin hyviä. Nyt tasapainotellaan kovasti luottamuksen ja huolen välisellä nuoralla.
Mutta eihän tässä nyt todellakaan ole kaikki: Tunne-elämä ja elämän perusta tulevat vavahtelemaan melkoisessa maanjäristyksessä, jonka tuottavat Saturnus, Pluto ja Venus tulemalla yhtä aikaa Kauriiden ”baariin” 20 asteeseen. Tämä tapahtuu kuun puolivälissä. Koko adventtiajasta voi odottaa ihmissuhteissa jännitteellistä ja haastavaa. Täytyy siis toivoa, että jos (kun) tilanteet myös tiivistyvät ja eskaloituvatkin, me kaikki pystymme viemään asioita eteenpäin loman rakkaudellisessa hengessä. Loma tulee kuitenkin kaikkiin majoihin. Silloin Pluton ja Saturnuksen väistämättömän voiman kanavoijiksi ja puhemiehiksi pestautuvat Merkurius ja Mars, jotka tulevat näille samoille asteille Jousimiehessä ja Skorpionissa. Me tulemme näkemään ihmeellisen, ehkä koettelevan, lomanajan ja vuodenvaihteen.
Kohtalollisuus on ehkä sana, joka kuvaa kaikkein parhaiten nyt elämämme olosuhteita. Me olemme eksyneet sekä ihmiskuntana, että yksilöinä varmaankin niin kauas omista todellisista elämäntavoistamme ja elämän tarkoituksistamme, että asiaan on pakko puuttua. Tässä on nyt potissa paljon, ellei kaikki. Erityisesti tämä koskee varmasti Härkiä, Jousimiehiä ja varsinkin Kauriita. Toki on paljonkin sellainen kutina, että taivaskuviot koskettavat kaikkia, kuviot saavat aika yleisen luonteen. Isojen kysymysten äärellä kun ollaan, ja taivaan mahtavimmat yhdistävät voimiaan, saattavat valheille ja puolikkaille rakentuneet tornit saada melkoista kyytiä. Kaiken kaikkiaan suurin on kuitenkin rakkaus, joka pitää varmasti kasassa kaiken, minkä pitääkin kestää.

Kuukausihoroskooppi Neitsyt

Uskon, että sisäinen voimasi ja ohjauksesi on nyt niin vahva, että saat todellisia ja isoja muutoksia aikaan. Halutessasi. Pluton, Saturnuksen ja Venuksen yhtymä Kauriissa tuo hurjaa voimaa, jota Mars vielä tukee. Ainoa vaara, mikä tässä tulee mieleen ovat ylilyönnit: saatat heittää innoissasi aivan ylivaihteelle, jolloin muut eivät esimerkiksi välttämättä pysy ollenkaan mukana kuvioissasi. Tällainen saattaa aina aiheuttaa vähän turhia jännitteitä, eivätkä hommat sitten menekään niin helposti.
Tästä voi tulla ikimuistoinen loma. Jotenkin se vain näyttää siltä, että tähän liittyy jotakin hyvin uutta ja yllättävää, joka saa tunteet liikkeelle oikein kunnolla. Mitä se sitten Sinun elämässäsi tarkoittaa jää oman aktiivisuutesi ja rohkeutesi varaan. Pluton vahvoissa energioissa on aina varjopuolensakin, joka monesti liittyy valheellisuuteen. Joten älä ainakaan kaikkea kissankultaa osta kultana, vaikka kuinka tekisi mieli. Jos tällaisia pääsee tapahtumaan, tilanne kyllä valkenee lomanpyhinä.

Neitsyt kuukausittainen horoskooppi

Lomakuu alkaa neitsyillä mukavissa tunnelmissa ja ihmissuhteet tuottavat iloa ja hyviä tilanteita. Kuun toinen viikonloppu varoittaa ryhtymästä mihinkään kovin riskialttiiseen, sillä vaarana on tehdä jotain liian heppoisin perustein. Voit olla itse huolimaton ja jättää tärkeitä yksityiskohtia huomioimatta. Myös jonkun epäluotettavuus voi tuottaa harmia ja joudut uhraamaan omaa aikaasi toisten eteen. Loman alus viikko on kiireinen ja velvoitteinen ja tällöinkin riskinä on unohdella jotain tarkeää ja ajankohtaista. Koeta keskittyä yhteen asiaan kerrallaan ja rajaa kaikki turha ja ylimääräinen pois aikatauluistasi. Loman aika lupaa mukavia yllätyksiä ja hauskuutta tilanteisiin. Oletkin koko loppukuun hyvillä mielin ja voit nauttia vapaammasta olotilasta.

Tarkista myös

Post Image

Horoskooppi Neitsyt elokuu 2022

Heinäkuussa Neitsyen kannattaa ajatella ennen puhumista. Mars Leijonassa tekee sinusta huomionhaluisen, ja motivoi sinua parantamaan …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *