Horoskooppi Rapu huhtikuu 2023

Huhtikuu herättää henkiin ihmissuhteesi. Sinulla ei ole ongelmia kommunikoinnissa, joten älä huoli siitä. Kaikki tulee muuttumaan. Et tarvitse edes sanoja, kommunikointisi perheen ja kumppanin kanssa on silti ideaalista. Kiinnitä silti huomiota myös työelämään, sillä jos et ole tarkka, se voi päätyä epäonnistumiseen. Tässä kuussa tähdet auttavat Rapua kehittämään keskustelutaitoja. Sen lisäksi sinulta ei puutu päättäväisyyttä ja itseluottamusta. Voit käyttää sitä hyväksi monessa asiassa. Huhtikuu lupaa menestystä urheiluun. Erimerkiksi nyt on hyvä aika alkaa seuraamaan ruokavaliota tai kokeilla jotain uutta, jos haluat vaihtelua. Lue Rapu horoskooppikuukauden astrologinen ennuste kuukausittain 2023. Se sisältää ennusteen seuraavista aiheista: rakkaus, terveys, talous, työ, perhe, suhteet, ura, kauneus. Horoskooppi Rapu huhtikuu 2023 erityisesti sinulle!

Rakkaus ja suhteet

Kuukauden viimeisellä viikolla Uranuksen vapauttavan voiman täytyisi kyllä tuntua. Olet Oinaan kanssa vahvimmin kokemassa tätä vapaaksi muuttuneen rakkauden voimaa. Tämä vapaa rakkaus ei tarkoita mitään parisuhdesekoilua, ellet nyt satu olemaan elämässäsi ihan eksyksissä. Parhaimmillaan tämä tarkoittaa sitä, että uuteen rehellisyyteen siirtyminen nostaa vanhat haavat tietoisuuteen, mutta nyt ne voidaan myös parantaa. Uusi elämä vaikuttaa nyt vahvasti voimaa antavana visiona ja vanha voidaan antaa anteeksi.

Ura ja talous

Ravun lomakuu on velvollisuuksia täynnä. Työnantaja hiillostaa häntä äärirajoille, ja jos rajat ylittyvät, Ravusta tulee stressaantuessaan oikukas ja ailahtelevainen. Näin saattaa käydä jopa siinä tapauksessa, että Rapu työllistää itse itsensä. Koko lomakuu tuntuu olevan Ravulla silkkaa oppituntia siitä, milloin pitää sanoa ”ei, en pysty”.
Kesäkuussa ja heinäkuun alkupuolella syntyneiden Rapujen elämä on virkistävämpää ja dynaamisempaa kuin merkin lopulla syntyneiden Rapujen elämä. Sinkkuravut voivat löytää rakkautta elämään, vaikka eivät olisi edes rakkautta vailla. Loman jälkeen suorastaan kohtalon sormi voi olla pelissä ja Ravun elämä muuttuu toivon mukaan jännittävällä tavalla. Muutenkin kesäkuun Ravut suuntaavat katseensa toiveikkaasti tulevaisuuteen. Heillä tuntuu olevan suunnitelman selvillä ja tarvittava tahto suunnitelmiensa läpiviemiseen.

Työ ja raha

Vuoden viimeinen kuukausi. Kääntyykö Sinun elämässäsi uusi lehti? Vahva muutostekijä löytyy Kauriin Jupiterin ja Härän Uranuksen kolmiosta. Maamerkeille tilanne on hieno! Ratkaisuja tulevaisuuden ja muutosten suuntaan pitäisi kyllä löytyä, vaikka niiden toteuttaminen kovasti vaatiikin rohkeutta. Jupiter Kauriissa omaa kohtalollista voimaa, jolla intuitiivinen voima voi Sinua ohjata valinnoissasi, mutta ilman rohkeutta käteen jää vain tyhjää. Pahinta on se, jos jättää ratkaisun puolitiehen ja perääntyy jo aloittamastaan muutoksesta. Huoli resursseista ja jaksamisesta on ihan aiheellinenkin, koska valintojen joukossa on todella paljon enemmän huonoja kuin hyviä. Nyt tasapainotellaan kovasti luottamuksen ja huolen välisellä nuoralla.
Mutta eihän tässä nyt todellakaan ole kaikki: Tunne-elämä ja elämän perusta tulevat vavahtelemaan melkoisessa maanjäristyksessä, jonka tuottavat Saturnus, Pluto ja Venus tulemalla yhtä aikaa Kauriiden ”baariin” 20 asteeseen. Tämä tapahtuu kuun puolivälissä. Koko adventtiajasta voi odottaa ihmissuhteissa jännitteellistä ja haastavaa. Täytyy siis toivoa, että jos (kun) tilanteet myös tiivistyvät ja eskaloituvatkin, me kaikki pystymme viemään asioita eteenpäin loman rakkaudellisessa hengessä. Loma tulee kuitenkin kaikkiin majoihin. Silloin Pluton ja Saturnuksen väistämättömän voiman kanavoijiksi ja puhemiehiksi pestautuvat Merkurius ja Mars, jotka tulevat näille samoille asteille Jousimiehessä ja Skorpionissa. Me tulemme näkemään ihmeellisen, ehkä koettelevan, lomanajan ja vuodenvaihteen.
Kohtalollisuus on ehkä sana, joka kuvaa kaikkein parhaiten nyt elämämme olosuhteita. Me olemme eksyneet sekä ihmiskuntana, että yksilöinä varmaankin niin kauas omista todellisista elämäntavoistamme ja elämän tarkoituksistamme, että asiaan on pakko puuttua. Tässä on nyt potissa paljon, ellei kaikki. Erityisesti tämä koskee varmasti Härkiä, Jousimiehiä ja varsinkin Kauriita. Toki on paljonkin sellainen kutina, että taivaskuviot koskettavat kaikkia, kuviot saavat aika yleisen luonteen. Isojen kysymysten äärellä kun ollaan, ja taivaan mahtavimmat yhdistävät voimiaan, saattavat valheille ja puolikkaille rakentuneet tornit saada melkoista kyytiä. Kaiken kaikkiaan suurin on kuitenkin rakkaus, joka pitää varmasti kasassa kaiken, minkä pitääkin kestää.

Kuukausihoroskooppi Rapu

Paineet tuntuvat ja pitävät liikkeellä. Energiaa tuntuu olevan mukavasti, mutta tähän tuntemukseen ei kannata luottaa ihan täysin. Vaikka kaikki tuntuukin nyt sujuvan kohtalaisen hyvin, loman aikaan voi iskeä oivallus siitä, että olet käyttänyt paukkujasi turhaan. Oivallus ei tunnu ehkä kovin mukavalta, mutta se tulee auttamaan päätöksissäsi. Jos ajattelet liikkuvasti ja avoimesti, huomaat, että työsi ei ollutkaan turhaa, vaan pienellä korjauksellakin voi selvitä. Mutta oma itse on pakko laittaa peliin.
Tunne-elämässä aaltoilee ihan hurjasti. Nyt ollaan niin isojen kysymysten äärellä, ettei tällainen pieni astrologi osaa mitään kovin viisasta sanoa. Pluto voi heittää tilanteen ihan hulluksi, jos lähdetään sellaiselle tunnekiehunnan alueelle. Ja Saturnus yrittää pitää suitsista kiinni ja muistuttaa asioiden todellisuudesta ja vakavuudesta. Ihan varmasti ollaan todellisten perimmäisten kysymysten äärellä ja ne tuntuvat Sinua uhkaavilta ja vastustavilta. Tässä on pakko ymmärtää, rakastaa ja luoda yhteistä tahtoa.

Rapu kuukausittainen horoskooppi

Lomakuu on ravuille moninainen tuden muutoksia lähinnä ihmissuhteissa ja yhteistyökuvioissa. Aivan kuun alun tilanteet ovat positiivisia ja hyvää mieltä nostattavia. Puolessa kuussa voit huomata olevasi valinnan edessä ja joitain lopillisia ratkaisuja on tehtävä. Jokin suhde voi muuttaa muotoaan lopullisesti ja vanhat tilanteet jäävät elämässäsi taka-alalle. Mutta samalla jotain uutta voi alkaa ja uusia kontakteja on syntymässä hyvinkin yllättävällä ja piristävällä tavalla. Loman aika on varsin sosiaalista ja varsinkin ihmissuhteissasi on tukevuutta ja hyväksyvyyttä. Voit nauttia vapautuneesta tunnelmasta ja virkeästä mielestä. Myös uuden vuoden tilanteet muotoutuvat yllättävällä tavalla mukaviksi ja olet monessa mukana.

Tarkista myös

Post Image

Horoskooppi Rapu elokuu 2022

Koska Aurinko on Leijonassa, Rapu voi olettaa Elokuulta paljon mahdollisuuksia johtaa toisia. Saat paljon vastuuta …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *