Horoskooppi Rapu toukokuu 2023

Toukokuussa haluat laajentaa näkökulmiasi, joten vapaa-aikasi kuluu kirjoja lukiessa. Kannattaa keskittyä keräämään uutta tietoa, jota voit hyödyntää. Tunteikkuutesi voi aiheuttaa tulehdusta kumppanisi tai ystäväsi ja sinun välille, mutta sinulle ei tuota ongelmia ratkoa konfliktejä.Toukokuussa Ravun kannattaa käyttää aikansa ja energiansa työhön. Auringon asema Härässä tuo hedelmällisen jakson, sekä sinnikkyyttä. Koet mahtavia hetkiä ystävien kanssa. Säästä ainakin yksi ilta heille. On tärkeä rentoutua ja ladata akkuja seuravaa työviikkoa varten. Lue Rapu horoskooppikuukauden astrologinen ennuste kuukausittain 2023. Se sisältää ennusteen seuraavista aiheista: rakkaus, terveys, talous, työ, perhe, suhteet, ura, kauneus. Horoskooppi Rapu toukokuu 2023 erityisesti sinulle!

Rakkaus ja suhteet

Ympärilläsi tunteiden meri kiehuu ja kuohuu. Silloin on vaikea jäädä kylmäksi itsekään. Kuitenkin on Sinun aurinkokuukautesi ja se tarkoittaa sitä, että tunteiden meressä sinulle on auringon kautta rakkaudenankkuri, joka antaa vakauden ja kiintopisteen. Ymmärrät hyvin, että olet itsekin tehnyt virheitä, jotka nousevat nyt pintaan. Niin ovat muutkin ja Pluto voimistuneena kehottaa meidät syyttelemään toisiamme. Sinulla on mahdollisuus tuoda vakautta ja rakkaudellisuutta suhteisiisi, tyyntä aikuisuutta.

Ura ja talous

Ravun lomakuu on velvollisuuksia täynnä. Työnantaja hiillostaa häntä äärirajoille, ja jos rajat ylittyvät, Ravusta tulee stressaantuessaan oikukas ja ailahtelevainen. Näin saattaa käydä jopa siinä tapauksessa, että Rapu työllistää itse itsensä. Koko lomakuu tuntuu olevan Ravulla silkkaa oppituntia siitä, milloin pitää sanoa ”ei, en pysty”.
Kesäkuussa ja heinäkuun alkupuolella syntyneiden Rapujen elämä on virkistävämpää ja dynaamisempaa kuin merkin lopulla syntyneiden Rapujen elämä. Sinkkuravut voivat löytää rakkautta elämään, vaikka eivät olisi edes rakkautta vailla. Loman jälkeen suorastaan kohtalon sormi voi olla pelissä ja Ravun elämä muuttuu toivon mukaan jännittävällä tavalla. Muutenkin kesäkuun Ravut suuntaavat katseensa toiveikkaasti tulevaisuuteen. Heillä tuntuu olevan suunnitelman selvillä ja tarvittava tahto suunnitelmiensa läpiviemiseen.

Työ ja raha

Vuoden viimeinen kuukausi. Kääntyykö Sinun elämässäsi uusi lehti? Vahva muutostekijä löytyy Kauriin Jupiterin ja Härän Uranuksen kolmiosta. Maamerkeille tilanne on hieno! Ratkaisuja tulevaisuuden ja muutosten suuntaan pitäisi kyllä löytyä, vaikka niiden toteuttaminen kovasti vaatiikin rohkeutta. Jupiter Kauriissa omaa kohtalollista voimaa, jolla intuitiivinen voima voi Sinua ohjata valinnoissasi, mutta ilman rohkeutta käteen jää vain tyhjää. Pahinta on se, jos jättää ratkaisun puolitiehen ja perääntyy jo aloittamastaan muutoksesta. Huoli resursseista ja jaksamisesta on ihan aiheellinenkin, koska valintojen joukossa on todella paljon enemmän huonoja kuin hyviä. Nyt tasapainotellaan kovasti luottamuksen ja huolen välisellä nuoralla.
Mutta eihän tässä nyt todellakaan ole kaikki: Tunne-elämä ja elämän perusta tulevat vavahtelemaan melkoisessa maanjäristyksessä, jonka tuottavat Saturnus, Pluto ja Venus tulemalla yhtä aikaa Kauriiden ”baariin” 20 asteeseen. Tämä tapahtuu kuun puolivälissä. Koko adventtiajasta voi odottaa ihmissuhteissa jännitteellistä ja haastavaa. Täytyy siis toivoa, että jos (kun) tilanteet myös tiivistyvät ja eskaloituvatkin, me kaikki pystymme viemään asioita eteenpäin loman rakkaudellisessa hengessä. Loma tulee kuitenkin kaikkiin majoihin. Silloin Pluton ja Saturnuksen väistämättömän voiman kanavoijiksi ja puhemiehiksi pestautuvat Merkurius ja Mars, jotka tulevat näille samoille asteille Jousimiehessä ja Skorpionissa. Me tulemme näkemään ihmeellisen, ehkä koettelevan, lomanajan ja vuodenvaihteen.
Kohtalollisuus on ehkä sana, joka kuvaa kaikkein parhaiten nyt elämämme olosuhteita. Me olemme eksyneet sekä ihmiskuntana, että yksilöinä varmaankin niin kauas omista todellisista elämäntavoistamme ja elämän tarkoituksistamme, että asiaan on pakko puuttua. Tässä on nyt potissa paljon, ellei kaikki. Erityisesti tämä koskee varmasti Härkiä, Jousimiehiä ja varsinkin Kauriita. Toki on paljonkin sellainen kutina, että taivaskuviot koskettavat kaikkia, kuviot saavat aika yleisen luonteen. Isojen kysymysten äärellä kun ollaan, ja taivaan mahtavimmat yhdistävät voimiaan, saattavat valheille ja puolikkaille rakentuneet tornit saada melkoista kyytiä. Kaiken kaikkiaan suurin on kuitenkin rakkaus, joka pitää varmasti kasassa kaiken, minkä pitääkin kestää.

Kuukausihoroskooppi Rapu

Paineet tuntuvat ja pitävät liikkeellä. Energiaa tuntuu olevan mukavasti, mutta tähän tuntemukseen ei kannata luottaa ihan täysin. Vaikka kaikki tuntuukin nyt sujuvan kohtalaisen hyvin, loman aikaan voi iskeä oivallus siitä, että olet käyttänyt paukkujasi turhaan. Oivallus ei tunnu ehkä kovin mukavalta, mutta se tulee auttamaan päätöksissäsi. Jos ajattelet liikkuvasti ja avoimesti, huomaat, että työsi ei ollutkaan turhaa, vaan pienellä korjauksellakin voi selvitä. Mutta oma itse on pakko laittaa peliin.
Tunne-elämässä aaltoilee ihan hurjasti. Nyt ollaan niin isojen kysymysten äärellä, ettei tällainen pieni astrologi osaa mitään kovin viisasta sanoa. Pluto voi heittää tilanteen ihan hulluksi, jos lähdetään sellaiselle tunnekiehunnan alueelle. Ja Saturnus yrittää pitää suitsista kiinni ja muistuttaa asioiden todellisuudesta ja vakavuudesta. Ihan varmasti ollaan todellisten perimmäisten kysymysten äärellä ja ne tuntuvat Sinua uhkaavilta ja vastustavilta. Tässä on pakko ymmärtää, rakastaa ja luoda yhteistä tahtoa.

Rapu kuukausittainen horoskooppi

Lomakuu on ravuille moninainen tuden muutoksia lähinnä ihmissuhteissa ja yhteistyökuvioissa. Aivan kuun alun tilanteet ovat positiivisia ja hyvää mieltä nostattavia. Puolessa kuussa voit huomata olevasi valinnan edessä ja joitain lopillisia ratkaisuja on tehtävä. Jokin suhde voi muuttaa muotoaan lopullisesti ja vanhat tilanteet jäävät elämässäsi taka-alalle. Mutta samalla jotain uutta voi alkaa ja uusia kontakteja on syntymässä hyvinkin yllättävällä ja piristävällä tavalla. Loman aika on varsin sosiaalista ja varsinkin ihmissuhteissasi on tukevuutta ja hyväksyvyyttä. Voit nauttia vapautuneesta tunnelmasta ja virkeästä mielestä. Myös uuden vuoden tilanteet muotoutuvat yllättävällä tavalla mukaviksi ja olet monessa mukana.

Tarkista myös

Post Image

Horoskooppi Rapu elokuu 2022

Koska Aurinko on Leijonassa, Rapu voi olettaa Elokuulta paljon mahdollisuuksia johtaa toisia. Saat paljon vastuuta …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *