Horoskooppi Skorpioni huhtikuu 2023

Huhtikuu tuo sinkuille Skorpioneille pelkkää hyvää. Jos unelmoit pitkästä suhteesta, näyttäisi tähdet olevan puolellasi. Sinulla on potentiaalinen kumppaniehdokas – eikä vain yksi. Mutta ole varovainen, rakkaus saattaa nousta päähäsi ja houkutella sinut pois töistä. Lintsaaminen ei ole hyvä idea nyt. Töissä Skorpioni kokee rauhallisen jakson. Vaikka olet luonteeltasi kunnianhimoinen, rentoutuminen silloin tällöin ei ole pahaksi. Huhtikuussa voit vihdoin viettää vapaa-aikaa pitämäsi asioiden parissa. Olet onnellinen tutuissa piireissä, kuten kotona perheen kanssa. Terveyden suhteen on vakaa jakso. Lue Skorpioni horoskooppikuukauden astrologinen ennuste kuukausittain 2023. Se sisältää ennusteen seuraavista aiheista: rakkaus, terveys, talous, työ, perhe, suhteet, ura, kauneus. Horoskooppi Skorpioni huhtikuu 2023 erityisesti sinulle!

Rakkaus ja suhteet

Sinun kannattaa keskittyä nyt oman hyvinvointisi vaalimiseen. Hyvien ihmissuhteiden merkitys korostuu nyt vahvasti ja tarvitset aika ehdotonta rakkautta ja hyväksyntää. Olet tällä hetkellä vähän suuntaa vailla ja epävarmuus kalvaa mieltä. Tee pieniä asioita, jotka Sinusta tuntuvat hyvältä ja ota mukaan vain sellaisia ihmisiä, joihin voit luottaa ja jotka hyväksyvät Sinut kaikkinesi: sellaiset ihmiset, jotka eivät halua sinua nyt, eivät ansaitse Sinua silloin, kun olet taas parhaimmillasi.

Ura ja talous

huhtikuu planeettakuviot ovat oikein suosiollisia Skorpionille. Skorpioni on ehkä mieluiten töissä, missä hän hoitaa vaikkapa tilinpäätöksiä ja muuta taloushallintoa. Skorpioni ei pelkää verottajaakaan, vaan osaa hoitaa niin omat kuin muidenkin asiat niin, että ensi vuodestakin taas selvitään. huhtikuun puolivälissä syntynyt Skorpioni voi kääriä sijoituspuolellakin aika mukavia voittoja. Tämä vaatii kuitenkin tarkkaa perehtymistä asioihin, eikä onnekkuudella saavuteta nyt mitään. Harkitut riskit voivat kuitenkin tuottaa nyt hyvää tulosta.
Lokakuun puolella syntyneet Skorpionit elävät hyvin dynaamista ja virkistävää aikaa erityisesti ihmissuhteissaan. Sinkut löytävät seuraa rinnalleen vaihtelevan pituisiksi ajoiksi, mutta on sanottava, että hyvinkin alkanut suhde voi tänä aikana loppua yhtä äkisti kuin se alkoikin. Työ- ja harrastuskaverit muodostuvat tänä aikana Skorpionille hyvinkin tärkeiksi, ja he auraavat Skorpionillekin tietä kohti uusia uria.

Työ ja raha

Vuoden viimeinen kuukausi. Kääntyykö Sinun elämässäsi uusi lehti? Vahva muutostekijä löytyy Kauriin Jupiterin ja Härän Uranuksen kolmiosta. Maamerkeille tilanne on hieno! Ratkaisuja tulevaisuuden ja muutosten suuntaan pitäisi kyllä löytyä, vaikka niiden toteuttaminen kovasti vaatiikin rohkeutta. Jupiter Kauriissa omaa kohtalollista voimaa, jolla intuitiivinen voima voi Sinua ohjata valinnoissasi, mutta ilman rohkeutta käteen jää vain tyhjää. Pahinta on se, jos jättää ratkaisun puolitiehen ja perääntyy jo aloittamastaan muutoksesta. Huoli resursseista ja jaksamisesta on ihan aiheellinenkin, koska valintojen joukossa on todella paljon enemmän huonoja kuin hyviä. Nyt tasapainotellaan kovasti luottamuksen ja huolen välisellä nuoralla.
Mutta eihän tässä nyt todellakaan ole kaikki: Tunne-elämä ja elämän perusta tulevat vavahtelemaan melkoisessa maanjäristyksessä, jonka tuottavat Saturnus, Pluto ja Venus tulemalla yhtä aikaa Kauriiden ”baariin” 20 asteeseen. Tämä tapahtuu kuun puolivälissä. Koko adventtiajasta voi odottaa ihmissuhteissa jännitteellistä ja haastavaa. Täytyy siis toivoa, että jos (kun) tilanteet myös tiivistyvät ja eskaloituvatkin, me kaikki pystymme viemään asioita eteenpäin loman rakkaudellisessa hengessä. Loma tulee kuitenkin kaikkiin majoihin. Silloin Pluton ja Saturnuksen väistämättömän voiman kanavoijiksi ja puhemiehiksi pestautuvat Merkurius ja Mars, jotka tulevat näille samoille asteille Jousimiehessä ja Skorpionissa. Me tulemme näkemään ihmeellisen, ehkä koettelevan, lomanajan ja vuodenvaihteen.
Kohtalollisuus on ehkä sana, joka kuvaa kaikkein parhaiten nyt elämämme olosuhteita. Me olemme eksyneet sekä ihmiskuntana, että yksilöinä varmaankin niin kauas omista todellisista elämäntavoistamme ja elämän tarkoituksistamme, että asiaan on pakko puuttua. Tässä on nyt potissa paljon, ellei kaikki. Erityisesti tämä koskee varmasti Härkiä, Jousimiehiä ja varsinkin Kauriita. Toki on paljonkin sellainen kutina, että taivaskuviot koskettavat kaikkia, kuviot saavat aika yleisen luonteen. Isojen kysymysten äärellä kun ollaan, ja taivaan mahtavimmat yhdistävät voimiaan, saattavat valheille ja puolikkaille rakentuneet tornit saada melkoista kyytiä. Kaiken kaikkiaan suurin on kuitenkin rakkaus, joka pitää varmasti kasassa kaiken, minkä pitääkin kestää.

Kuukausihoroskooppi Skorpioni

Neptunuksesta on puhuttu nyt aika vähän, mutta kyllä se tuolla mukana on. Sinulla oman merkkisi Mars tekee mukavat kulmat Kauriin voimapaketille ja Kaloissa majailevalle Neptunuksen herkkyydelle. Kuukausi voi olla aivan loistava yhdistäessään intuitiivista herkkyyttä ja vahvaa voimaa. Tällaisella yhdistelmällä Marsin luovuus lähtee halutessasi huimaan kiitoon. Ei kuitenkaan kannata odottaa ihan välittömiä tuloksia. Nyt homma liikkeelle ja jo vuoden alussa jo tulee tulostakin.
Tunteet ja niiden kaipuu ovat yksi kuukauden teema. Koska itse voit nyt vahvasti ja elämä maistuu, kaipaat seuraa, joka on valmis jakamaan vahvoja kokemuksia ja tunnelmia. Tämä on oman olemuksesi ja oman voimasi vahvistumisen aikaa ja suhde elää tavallaan nyt tämän kehityksen ehdoilla. Tai siis kaikki suhteet. Välillä muille ihmisille on päivitettävä uusi minä-itse. He eivät näe muutostasi ja kehitystäsi, joten senkin uhalla, etteivät kaikki muutoksesta ja vahvistumisestasi pidä, se on näytettävä.

Skorpioni kuukausittainen horoskooppi

huhtikuu ensimmäinen viikko edellyttää skorpioneilta järkevää suhtautumista asioihin ja omaa vastuutasi korostaen. Jokin ratkaisu voi syntyä jonkin asian hoitamisessa, joka loppujen lopuksi tuo uutta hyvää tekevää järjestystä elämääsi. Kuukauden sävy ihmissuhteissa on myös vastuullisuutta korostava ja on hyvä pitää huolta siitä että kannat oman kortesi kekoon järkevästi. Lomanalusaika voi tuoda yllättäviä suunitelmien muutoksia lähinnä jonkun toisen taholta mutta lomaksi saat kyllä tilannetta jo tasoitettua. Uusi vuosi on vilkasta aikaa ja olet moniin tahoihin yhteyksissä. Jokin yhteydenotto varsinkin on mieltäsi piristävä.

Tarkista myös

Post Image

Horoskooppi Skorpioni heinäkuu 2022

Heinäkuu on loistavaa aikaa lomailuun Skorpioonille. Paras voisi olla alppimaja keskellä vuoristoa, tai jokin kodikas …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *