Horoskooppi Skorpioni kesäkuu 2022

Skorpioonille Kesäkuu on työn aikaa. Planeettojen asennot antavat sinulle paljon energiaa, jonka hyödynnät etenkin ongelmien ratkaisuun. Tämä on uniikki tilaisuus näyttää ihmisille kykysi, ja jos näytät, se kiinnittää esimiehesi huomion. Mutta älä anna sen nousta päähäsi. Kesäkuu on enimmäkseen suotuisa uralle. Nyt on korkea aika alkaa keskittymään töihin. Et varmasti halua sivuuttaa tärkeää tietoa. Ehkä olet haaveillut ylennyksestä tai palkankorotuksesta. Ne voi tulla todeksi hyvin pian. Lue Skorpioni horoskooppikuukauden astrologinen ennuste kuukausittain 2022. Se sisältää ennusteen seuraavista aiheista: rakkaus, terveys, talous, työ, perhe, suhteet, ura, kauneus. Horoskooppi Skorpioni kesäkuu 2022 erityisesti sinulle!

Rakkaus ja suhteet

Rakkaus

Suhteen kipupisteet nousevat pintaan. Ilmassa on paljon isoja kysymyksiä: onko meillä halua antaa kaikkemme tämän suhteen eteen, onko meillä sama päämäärä/visio, olemmeko me itse parhaita versioita itsestämme tämän ihmisen kanssa? Samat isot kysymykset laittavat myös parittomat Ravut liikkeelle, etsimään parantavaa ja aidosti lojaalia suhdetta. Tähän ajan laatuun voi ihmissuhteissa täysin vastata vain sellainen suhde, jossa molemmat omasta vapaasta tahdostaan sitoutuvat toisen tukemiseen.

Ura ja talous

kesäkuu planeettakuviot ovat oikein suosiollisia Skorpionille. Skorpioni on ehkä mieluiten töissä, missä hän hoitaa vaikkapa tilinpäätöksiä ja muuta taloushallintoa. Skorpioni ei pelkää verottajaakaan, vaan osaa hoitaa niin omat kuin muidenkin asiat niin, että ensi vuodestakin taas selvitään. Marraskuun puolivälissä syntynyt Skorpioni voi kääriä sijoituspuolellakin aika mukavia voittoja. Tämä vaatii kuitenkin tarkkaa perehtymistä asioihin, eikä onnekkuudella saavuteta nyt mitään. Harkitut riskit voivat kuitenkin tuottaa nyt hyvää tulosta.
Lokakuun puolella syntyneet Skorpionit elävät hyvin dynaamista ja virkistävää aikaa erityisesti ihmissuhteissaan. Sinkut löytävät seuraa rinnalleen vaihtelevan pituisiksi ajoiksi, mutta on sanottava, että hyvinkin alkanut suhde voi tänä aikana loppua yhtä äkisti kuin se alkoikin. Työ- ja harrastuskaverit muodostuvat tänä aikana Skorpionille hyvinkin tärkeiksi, ja he auraavat Skorpionillekin tietä kohti uusia uria.

Työ ja raha

Vuoden viimeinen kuukausi. Kääntyykö Sinun elämässäsi uusi lehti? Vahva muutostekijä löytyy Kauriin Jupiterin ja Härän Uranuksen kolmiosta. Maamerkeille tilanne on hieno! Ratkaisuja tulevaisuuden ja muutosten suuntaan pitäisi kyllä löytyä, vaikka niiden toteuttaminen kovasti vaatiikin rohkeutta. Jupiter Kauriissa omaa kohtalollista voimaa, jolla intuitiivinen voima voi Sinua ohjata valinnoissasi, mutta ilman rohkeutta käteen jää vain tyhjää. Pahinta on se, jos jättää ratkaisun puolitiehen ja perääntyy jo aloittamastaan muutoksesta. Huoli resursseista ja jaksamisesta on ihan aiheellinenkin, koska valintojen joukossa on todella paljon enemmän huonoja kuin hyviä. Nyt tasapainotellaan kovasti luottamuksen ja huolen välisellä nuoralla.
Mutta eihän tässä nyt todellakaan ole kaikki: Tunne-elämä ja elämän perusta tulevat vavahtelemaan melkoisessa maanjäristyksessä, jonka tuottavat Saturnus, Pluto ja Venus tulemalla yhtä aikaa Kauriiden ”baariin” 20 asteeseen. Tämä tapahtuu kuun puolivälissä. Koko adventtiajasta voi odottaa ihmissuhteissa jännitteellistä ja haastavaa. Täytyy siis toivoa, että jos (kun) tilanteet myös tiivistyvät ja eskaloituvatkin, me kaikki pystymme viemään asioita eteenpäin loman rakkaudellisessa hengessä. Loma tulee kuitenkin kaikkiin majoihin. Silloin Pluton ja Saturnuksen väistämättömän voiman kanavoijiksi ja puhemiehiksi pestautuvat Merkurius ja Mars, jotka tulevat näille samoille asteille Jousimiehessä ja Skorpionissa. Me tulemme näkemään ihmeellisen, ehkä koettelevan, lomanajan ja vuodenvaihteen.
Kohtalollisuus on ehkä sana, joka kuvaa kaikkein parhaiten nyt elämämme olosuhteita. Me olemme eksyneet sekä ihmiskuntana, että yksilöinä varmaankin niin kauas omista todellisista elämäntavoistamme ja elämän tarkoituksistamme, että asiaan on pakko puuttua. Tässä on nyt potissa paljon, ellei kaikki. Erityisesti tämä koskee varmasti Härkiä, Jousimiehiä ja varsinkin Kauriita. Toki on paljonkin sellainen kutina, että taivaskuviot koskettavat kaikkia, kuviot saavat aika yleisen luonteen. Isojen kysymysten äärellä kun ollaan, ja taivaan mahtavimmat yhdistävät voimiaan, saattavat valheille ja puolikkaille rakentuneet tornit saada melkoista kyytiä. Kaiken kaikkiaan suurin on kuitenkin rakkaus, joka pitää varmasti kasassa kaiken, minkä pitääkin kestää.

Kuukausihoroskooppi Skorpioni

Neptunuksesta on puhuttu nyt aika vähän, mutta kyllä se tuolla mukana on. Sinulla oman merkkisi Mars tekee mukavat kulmat Kauriin voimapaketille ja Kaloissa majailevalle Neptunuksen herkkyydelle. Kuukausi voi olla aivan loistava yhdistäessään intuitiivista herkkyyttä ja vahvaa voimaa. Tällaisella yhdistelmällä Marsin luovuus lähtee halutessasi huimaan kiitoon. Ei kuitenkaan kannata odottaa ihan välittömiä tuloksia. Nyt homma liikkeelle ja jo vuoden alussa jo tulee tulostakin.
Tunteet ja niiden kaipuu ovat yksi kuukauden teema. Koska itse voit nyt vahvasti ja elämä maistuu, kaipaat seuraa, joka on valmis jakamaan vahvoja kokemuksia ja tunnelmia. Tämä on oman olemuksesi ja oman voimasi vahvistumisen aikaa ja suhde elää tavallaan nyt tämän kehityksen ehdoilla. Tai siis kaikki suhteet. Välillä muille ihmisille on päivitettävä uusi minä-itse. He eivät näe muutostasi ja kehitystäsi, joten senkin uhalla, etteivät kaikki muutoksesta ja vahvistumisestasi pidä, se on näytettävä.

Skorpioni kuukausittainen horoskooppi

kesäkuu ensimmäinen viikko edellyttää skorpioneilta järkevää suhtautumista asioihin ja omaa vastuutasi korostaen. Jokin ratkaisu voi syntyä jonkin asian hoitamisessa, joka loppujen lopuksi tuo uutta hyvää tekevää järjestystä elämääsi. Kuukauden sävy ihmissuhteissa on myös vastuullisuutta korostava ja on hyvä pitää huolta siitä että kannat oman kortesi kekoon järkevästi. Lomanalusaika voi tuoda yllättäviä suunitelmien muutoksia lähinnä jonkun toisen taholta mutta lomaksi saat kyllä tilannetta jo tasoitettua. Uusi vuosi on vilkasta aikaa ja olet moniin tahoihin yhteyksissä. Jokin yhteydenotto varsinkin on mieltäsi piristävä.

Tarkista myös

Post Image

Horoskooppi Skorpioni elokuu 2022

Skorpiooni voi odottaa todella dramaattista Elokuuta, etenkin ihmissuhderintamalla. Viimeaikoina olet keskittynyt vain töihin, joten kylmä …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *