Horoskooppi Vaaka huhtikuu 2023

Koska Merkurius on Kaloissa, on Huhtikuu suotuisaa aikaa kommunikoinnille. Vaikket sanoisi mitään, tietävät kaikki silti mitä ajattelet (jos se liittyy perheeseesi, ystäviisi, työtovereihisi tai kumppaniisi). Käytä tätä hyödyksesi!Huhtikuussa venus aiheuttaa Vaa`alle intensiivisen ja herkän jakson. Jos joku nyt satuttaa tunteitasi, se pysyy muistissasi. Sinun on paras pitää mielessä, ettei aina kannata ajatella järjellisesti. Liiat tunteet voit purkaa esimerkiksi urheilun parissa. Lue Vaaka horoskooppikuukauden astrologinen ennuste kuukausittain 2023. Se sisältää ennusteen seuraavista aiheista: rakkaus, terveys, talous, työ, perhe, suhteet, ura, kauneus. Horoskooppi Vaaka huhtikuu 2023 erityisesti sinulle!

Rakkaus ja suhteet

Saturnus ja Pluto luovat Kauriista sinun merkillesi melkoista painetta oman elämäsi rakenteiden muuttamiseen. Teitpä oikeastaan mitä tahansa, ne muuttuvat joka tapauksessa. Sinun on löydettävä joku kiinnekohta omien päätöstesi tekemiselle ja ainoa mahdollisuus taitaa olla se, että luotat aika hetkellisiinkin tunnelmiin ja tunnustelet vain tarkasti, miltä mikäkin päätös tuntuu. Kun Merkurius ja Venus kohtaavat Kaloissa myös unien merkitys korostuu.

Ura ja talous

Vaa’an lomakuu muodostuu melko painostavaksi. Hänellä on enimmäkseen yksityiselämään, kotiin ja perheeseen liittyviä huolia, jotka heijastuvat väkisinkin myös muihin asioihin. Työasiat ja luottamustoimet saattavat jäädä hieman heikommalle hoidolle, joskin Vaaka tekee sen, minkä pystyy ja jaksaa. Lokakuun puolivälissä syntyneet Vaa’at voivat olla pahemmankin kriisin kourissa, ja elämänmuutos on väistämätön. Talousasiat aiheuttavat niin ikään päänvaivaa, ja Vaa’an olisi viisainta kääntyä asiantuntijan puoleen, mikäli omat taidot eivät riitä byrokratiaviidakossa sukkuloimiseen.
Lomanpyhät ja loppuvuosi tarjoavat Vaa’allekin hieman iloista lomamieltä. Vaaka saattaa hakea lomamielensä ulkomailtakin, jos Suomen talvi alkaa ahdistaa liikaa.

Työ ja raha

Vuoden viimeinen kuukausi. Kääntyykö Sinun elämässäsi uusi lehti? Vahva muutostekijä löytyy Kauriin Jupiterin ja Härän Uranuksen kolmiosta. Maamerkeille tilanne on hieno! Ratkaisuja tulevaisuuden ja muutosten suuntaan pitäisi kyllä löytyä, vaikka niiden toteuttaminen kovasti vaatiikin rohkeutta. Jupiter Kauriissa omaa kohtalollista voimaa, jolla intuitiivinen voima voi Sinua ohjata valinnoissasi, mutta ilman rohkeutta käteen jää vain tyhjää. Pahinta on se, jos jättää ratkaisun puolitiehen ja perääntyy jo aloittamastaan muutoksesta. Huoli resursseista ja jaksamisesta on ihan aiheellinenkin, koska valintojen joukossa on todella paljon enemmän huonoja kuin hyviä. Nyt tasapainotellaan kovasti luottamuksen ja huolen välisellä nuoralla.
Mutta eihän tässä nyt todellakaan ole kaikki: Tunne-elämä ja elämän perusta tulevat vavahtelemaan melkoisessa maanjäristyksessä, jonka tuottavat Saturnus, Pluto ja Venus tulemalla yhtä aikaa Kauriiden ”baariin” 20 asteeseen. Tämä tapahtuu kuun puolivälissä. Koko adventtiajasta voi odottaa ihmissuhteissa jännitteellistä ja haastavaa. Täytyy siis toivoa, että jos (kun) tilanteet myös tiivistyvät ja eskaloituvatkin, me kaikki pystymme viemään asioita eteenpäin loman rakkaudellisessa hengessä. Loma tulee kuitenkin kaikkiin majoihin. Silloin Pluton ja Saturnuksen väistämättömän voiman kanavoijiksi ja puhemiehiksi pestautuvat Merkurius ja Mars, jotka tulevat näille samoille asteille Jousimiehessä ja Skorpionissa. Me tulemme näkemään ihmeellisen, ehkä koettelevan, lomanajan ja vuodenvaihteen.
Kohtalollisuus on ehkä sana, joka kuvaa kaikkein parhaiten nyt elämämme olosuhteita. Me olemme eksyneet sekä ihmiskuntana, että yksilöinä varmaankin niin kauas omista todellisista elämäntavoistamme ja elämän tarkoituksistamme, että asiaan on pakko puuttua. Tässä on nyt potissa paljon, ellei kaikki. Erityisesti tämä koskee varmasti Härkiä, Jousimiehiä ja varsinkin Kauriita. Toki on paljonkin sellainen kutina, että taivaskuviot koskettavat kaikkia, kuviot saavat aika yleisen luonteen. Isojen kysymysten äärellä kun ollaan, ja taivaan mahtavimmat yhdistävät voimiaan, saattavat valheille ja puolikkaille rakentuneet tornit saada melkoista kyytiä. Kaiken kaikkiaan suurin on kuitenkin rakkaus, joka pitää varmasti kasassa kaiken, minkä pitääkin kestää.

Kuukausihoroskooppi Vaaka

Erittäin jännitteellinen kuukausi. Päällimmäisenä tunnelmana on muutoksen tarve, mutta keinot, mahdollisuudet ja näkymät eivät vain tunnu aukeavan. Nyt täytyy ehkä ottaa vain reipas ote ensin irtipäästämiseen ja turhien asioiden karsimiseen, jotta uudelle saadaan mielen huusholliin tilaa. Nyt kaikki varoitusvalot vilkkuvat ja mittarit ovat enemmän tai vähemmän punaisella, joten Sinun on ihan pakko rauhoittaa tilannetta. Epätietoisuus on nyt kestettävä, se menee ohi.
Neliöasetelma Kauriilta lupaa Vaakamerkkiin kovaa tuulta. Nyt oma tasapainosi on asetettu vaakalaudalle, kun elämän perustoja ja suhteen pelisääntöjä käydään läpi. Merkurius kiitää lähes koko kuukauden Jousimiehessä ja se sopii Sinulle hyvin. Oman totuuden oivaltaminen ja kommunikointi on nyt vahva puolesi. Kyllä Sinun toki on pakko kuunnella ja ottaa oppia palautteesta, mutta Merkurius auttaa Sinua kyllä löytämään omat faktasi tilanteessa. Yhteiset totuudet voivat olla vaikeampia löytää.

Vaaka kuukausittainen horoskooppi

Vaaka merkkiset joutuvat lomakuussa vaativiin tilanteisiin ihmissuhteiden myötä ja jokin suhde voi päättyä mahdottomaan tilanteeseen. On hyvä olla realisti ja katsoa tosiasioita silmiin. Voit kokea että et tule kuulluksi tai omat tunteesi ovat kylmenneet. Varsinkin kuun toinen viikko tuo ristiriidat esiin. Myös talouteen liittyvissa asioissa on hyvä olla tarkka ja varmistaa kaikki huolella. Nyt ei ole hyvä hetki käyttää rahaa mihinkään suurempaan, vaan ennemminkin on kyse niukkuudesta ja säästäväisyydestä. Loman aika on jo rauhoittuneempaa aikaa ja tunneilmastokin on jo positiivisemmalla kannalla.

Tarkista myös

Post Image

Horoskooppi Vaaka elokuu 2022

Elokuu on yleensä myrskyisää aikaa, ja se näkyy ihmissuhteissasi tänä vuonna. Vaa’an kannattaa varoa sanojaan. …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *