Vuotuinen horoskooppi Kalat 2023

Löydät horoskooppimerkin perusteella astrologisen ennusteen vuodelle 2023. Vuotuinen horoskooppi Kalat auttaa sinua välttämään taloudellisia vaikeuksia ja löytämään rakkauden! Horoskooppi Kalat 2023 – rakkaus, talous, terveys, perhe, ura, suhteet, raha, työ, onnea.

Ura ja talous

Kaloille horoskooppi 2023 antaa paljon mahdollisuuksia, jotka parantavat suuresti intuitiotasi. Tämän vesimerkin alla syntyneet ihmiset, joita hallitsee Jupiter ja Neptunus, ovat yleensä melko päättämättömiä, jopa pienistä asoista. Vuosi 2023 voi tästä syystä merkitä heille tärkeää ajanjaksoa, sillä se antaa mahdollisuuden työstää paljon tätä heikkoutta.Tammikuusta maaliskuuhun kalat nauttivat suuresta luovuuden aallosta, jonka heille tuo vesimiehessä oleva Neptunus. Se saattaa olla hyödyllinen paitsi vapaa-ajan harrastuksissa ja kotitalouden ylläpidossa, mutta myös töissä. Toimit hyvin etenkin tiimityössä, jossa sinun käytännöllistä ajatteluasi arvostetaan. Romanttiset suhteet ovat enimmäkseen rauhallisia ja vakaita tämän ajanjakson aikana. Kevään saapumisen myötä, sinun täytyy jättää fantasiamaailma ja palata todellisuuteen. Horoskooppisi saattaa tuoda tiellesi joitakin odottamattomia taloudellisia ongelmia, jotka vaativat sinua työskentelmään paljon ja ehkä jopa tekemään ylitöitä. Täydellinen palkinto sinulle nyt tulee olemaan harmoniset suhteet, etenkin perheesi ja ystävien kanssa. Romanttisessa mielessä kalat saattavat kohdata pieniä käänteitä, jotka aiheutuvat Uranuksen asemasta härässä. Ei ole kuitenkaan ongelmaa, jota ei voisi selvittää avoimella ja rehellisellä keskutelulla. Kesä 2023 ei tule olemaan onnellista aikaa kaloille. Johtuen kaloissa olevan Saturnuksen vaikutuksesta, olet erittäin yliherkkä, joten jopa pieninkin ongelma riittää saamaan sinut romahtamaan kuin korttitalo. Sinun tulisi pitää mielialaasi hieman enemmän tasapainossa kun keskityt erilaisiin fyysisiin harrastuksiin, etenkin juoksemiseen tai kävelemiseen. Yritä saada kumppanisi mukaan niihin, ehkäpä aktiiviella lomalla kahdelle.Tämän vuoden viimeisinä kuukausina horoskooppisi tuo sinulle todennäköisesti useita työmahdollisuuksia. Jos sinusta tuntuu, että urasi tulisi ottaa toisenlainen suunta, voit todella kääntää tilannetta. Sinkkujen elämään tähdet tuovat todennäköisesti mielenkiintoisen yksilön, joka saa ehdottomasti heidän huomionsa. Kun näytät heille todellisen minäsi, on hyvin mahddollista, että tämä lyhytaikainen tuttavuus muuttuu vakavaksi suhteeksi.

Rakkaus ja suhteet

Sinua imartelee saamasi huomio ja flirtti eräältä työtoveriltasi. Arkielämä kotona alkaa tuntua tylsältä tämän ihastuksen rinnalla. Oletko varma, että hän tarkoitti flirtillä jotain vakavampaaa?

Työ

Olet kahden vaiheilla,mennäkö hitaasti eteenpäin vai olla kunnianhimoinen. On aivan selvää kumpi vaihtoehto on tuottavampi.

Raha

Miespuolisille tiedossa hyviä taloudellisia uutisia, kun taas merkin naisille varoitus olla nyt erityisen varovainen raha-asioissa.

Vuotuinen horoskooppi Oinas 2023

Vuonna 2023 oinaat, jotka ovat syntyneet ennen huhtikuun neljättä päivää, pääsevät varsin tasaisiin ja normaaleihin elämän kuvioihin koko vuodeksi vaikean viime vuoden jälkeen. Voit luottaa siihen että olosuhteet ovat tasaiset ja normaalit aina tammikuun viimeisestä viikosta eteenpäin. Huhtikuun 4. – 9. päivinä syntyneet ovat velvoitteiden ja vastuun lisääntymisten keskellä koko vuoden. Aika korostaa niukkuutta ja olennaisiin asioihin keskittymistä. Jotain täytyy parantaa ja korjata, jotta elämääsi tulisi lisää varmuutta ja toimivuutta. On ehkä aika miettiä omaa hyvinvointia ja sen parantamisia. Jotain konkreettisia muutoksia vuosi varmaankin tuo tullessaan mutta aika ajoin huomaat kyllä, että onnistumisiakin tulee kohdalle. Aikoja jolloin saat asioita edistettyä ovat vuoden alku helmikuun puoleen väliin asti, sekä elokuusta lokakuun puolelle asti. Huhtikuun 11. päivän jälkeen syntyneet oinaat ovat suurimpien muutosten äärellä. Jokin aikakausi päättyy elämässäsi ja varsinkin työhön ja ammattiin liittyvät muutokset ovat keskiössä. Voit tuntea olevasi tiukkojen paikkojen edessä ja joudut puolustamaan asemaasi ja näkökantojasi epäoikeudenmukaisissa olosuhteissa. On hyvä ottaa tilanteet vastaan harkiten ja maltilla ja pitää puolensa valtapeleissä.

Tarkista myös

Post Image

Horoskooppi Kalat heinäkuu 2022

Jos mietit lomamatkaa, älä valitse vaarallisia kohteita. Heinäkuu ei ole suotuisa sellaisille. Kalojen kannattaa pysytellä …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *