Vuotuinen horoskooppi Kauris 2023

Löydät horoskooppimerkin perusteella astrologisen ennusteen vuodelle 2023. Vuotuinen horoskooppi Kauris auttaa sinua välttämään taloudellisia vaikeuksia ja löytämään rakkauden! Horoskooppi Kauris 2023 – rakkaus, talous, terveys, perhe, ura, suhteet, raha, työ, onnea.

Ura ja talous

Kauriit eivät yleensä ole sosiaalisesti kovin suosittuja, johtuen pääasiassa heidän kylmästä ja vakavasta luonteestaan. He eivät kuitenkaan ole sellaisia tarkoituksella. He vain ovat yksin viihtyviä, jotka keskittyvät mielummin elämänsä aineellisiin näkökohtiin kuin ihmissuhteisiin. Tämä vuosi tulee olemaan pääasiassa myönteinen heille, erityisesti johtuen Uranuksen asemasta Härän merkissä, minkä ansiosta vuoden 2023 horoskooppi tulee olemaan täynnä uramenestystä.Sinun on kuitenkin odotettava niitä maaliskuulle asti, sillä vuoden 2023 alku tulee olemaan sinulle melko pilvinen. Saturnuksen vahvasta vaikutuksesta kauriissa, pelkäät todennäköisesti hylkäämistä tai jopa epäonnistumista. Tästä syystä saatat pitää asia töissä hyvin rentoina ja yrität olla ilmaisematta itseäsi liikaa. Otat samanlaisen lähestymistavan kumppaniisi, ja tästä syystä teet parhaasi olla putoamatta stereotyypistä.Kevään saapuessa pelkosi katoavat ja pääset takaisin radalle, etenkin työsuoritustesi osalta. Mielesi toimii täysillä, joten voit tehdä kaiken haluamasi ilman että sinun tarvitsee käyttää siihen paljon vaivaa. Horoskooppi kuitenkin neuvoo pitämään perheesi tilannetta silmällä. On mahdollista, että tulossa on suuri konflikti, joka voi merkitä näille suhteille vaikeita aikoja.Kesällä 2023, voit odottaa keväisten työsaavutustesi viimein palkitsevan sinut. Halusipa esimeheis sitten palkita sinut bonuksella tai palkankorotuksella, taloudellinen tilanteesi paranee nopeasti. Tähän aikaan on myös sopivaa tehdä tarvittavia korjauksia taloosi. Lisäksi kohoava lämpötila sulattaa sydämesi ja olet kumppanisi kanssa läheisempi kuin koskaan ennen. Käytä sitä hyväksesi ja laita kaikki peliin romanssin puolesta.Syksyn saapumisen ja lähestyvän vuoden lopun vuoksi, jousimies, joka on Merkuriuksen vaikutuksen alaisena, ymmärtää kommunikaation tärkeyden. Jos olet ajateelut vieväsi romanttisen suhteesi seuraavalle tasolle, silloin sinun tuli käyttää hyväksesi tämä ajanjakso puhuaksesi rakkaallesi. Horoskoopin mukaan, harkintakysyysi saattaa vaikuttaa ystävän tai muun kolmannen osapuolen mielipide, mutta älä anna heidän puhua sinua pois siitä.

Rakkaus ja suhteet

Sinua pelottaa ottaa ratkaiseva askel parisuhteessanne. Uskallus kuitenkin palkitaan, ja teillä on mahdollisuus syventää suhdettanne enemmän kuin uskotkaan. Hyvin suotuisa jakso rakkaudessa.

Työ

On aika katsoa eteenpäin. Mikään, mitä menneisyydessäsi on tapahtunut, ei määritä nykyisyyttäsi – ellet itse halua. Voit aloittaa tänään tyhjältä pöydältä. Tee jokin konkreettinen uusi pieni aloitus elämässäsi ja heitä jotain vanhaa pois. Siitä se alkaa!

Raha

Harkitse käyttäessäsi rahaa yksityisiin menoihisi.

Vuotuinen horoskooppi Oinas 2023

Vuonna 2023 oinaat, jotka ovat syntyneet ennen huhtikuun neljättä päivää, pääsevät varsin tasaisiin ja normaaleihin elämän kuvioihin koko vuodeksi vaikean viime vuoden jälkeen. Voit luottaa siihen että olosuhteet ovat tasaiset ja normaalit aina tammikuun viimeisestä viikosta eteenpäin. Huhtikuun 4. – 9. päivinä syntyneet ovat velvoitteiden ja vastuun lisääntymisten keskellä koko vuoden. Aika korostaa niukkuutta ja olennaisiin asioihin keskittymistä. Jotain täytyy parantaa ja korjata, jotta elämääsi tulisi lisää varmuutta ja toimivuutta. On ehkä aika miettiä omaa hyvinvointia ja sen parantamisia. Jotain konkreettisia muutoksia vuosi varmaankin tuo tullessaan mutta aika ajoin huomaat kyllä, että onnistumisiakin tulee kohdalle. Aikoja jolloin saat asioita edistettyä ovat vuoden alku helmikuun puoleen väliin asti, sekä elokuusta lokakuun puolelle asti. Huhtikuun 11. päivän jälkeen syntyneet oinaat ovat suurimpien muutosten äärellä. Jokin aikakausi päättyy elämässäsi ja varsinkin työhön ja ammattiin liittyvät muutokset ovat keskiössä. Voit tuntea olevasi tiukkojen paikkojen edessä ja joudut puolustamaan asemaasi ja näkökantojasi epäoikeudenmukaisissa olosuhteissa. On hyvä ottaa tilanteet vastaan harkiten ja maltilla ja pitää puolensa valtapeleissä.

Tarkista myös

Post Image

Horoskooppi Kauris heinäkuu 2022

Jokainen Kauris nauttii Heinäkuusta täysin rinnoin, jos keskittyy urheiluun ja pysyy lähellä luontoa. Sinulla on …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *