Vuotuinen horoskooppi Rapu 2023

Löydät horoskooppimerkin perusteella astrologisen ennusteen vuodelle 2023. Vuotuinen horoskooppi Rapu auttaa sinua välttämään taloudellisia vaikeuksia ja löytämään rakkauden! Horoskooppi Rapu 2023 – rakkaus, talous, terveys, perhe, ura, suhteet, raha, työ, onnea.

Ura ja talous

Ravun horoskooppi vuodelle 2023 näyttää olevan vähän kuin vuoristorata. Ihmiset, jotka ovat syntyneet tämän vesimerkin alla, jota kuu ohjailee, ovat erittäin herkkiä, joten he kokevat kaiken erittäin voimakkaasti. Perhe on heille erittäin tärkeä ja heidän perjeensä läsnäolo saa heidät tuntemaan olevansa parhaimmillaan. He yrittävät auttaa rakkaitaan aina kun mahdollista, mutta joskus, heidän tekonsa voivat olla melko armottomia.Koko vuoden 2023 ajan, rapu tuntee Saturnuksen voimakkaan vaikutuksen, joka on valitettavasti muutaman ensimmäisen kuukauden aikana melko negatiivinen. Se saat sinut tuntemaan, että millään tekememälläsi ei ole mitään merkitystä, joten voit helposti masentua. Yritä löytää toimintaa, jokaa pitää sinut viihdytettynä ka kiireisenä. Horoskooppi suosittelee valitsemaan erilaisia harjoituksia, kuten joogaa, painonnostoa tai plastista voimistelua.Maaliskuun alusta tunnelmasi alkaa parantua, ja rapuna, sinun on parasta käyttää tätä aikaa vahvistamaan ihmissuhteitasi perheesi ja kumppanisi kanssa. Ulkona alkaa lämmetä, joten ota esille pyöräsi tai hyppätkää autoon ja lähtekää yhdessä matkalle. Töissä ei ole mitään mutkia odottamassa, joten voit rentoutua ja nauttia hetkistä, joita vietät rakkaidesi kanssa.Kesällä rapu kaipaa seuraa, joten he viettävät suurimman osan ajastaan ystäviensä kanssa. Kuitenkin horoskoopin mukaan, näyttäisi siltä, että ilmassa on myös rakkautta. Ehkäpä sinulla on viimein rohkeutta ilmaista tunteesi, jopa silläkin hinnalla, ettei niihin vastata. Suhteissa, seksuaalisuus ja intohimo ovat nyt heräämässä, joten olet kiinnostunut rakkastasi enemmän kuin koskaan ennen. Älä pelkää luopua stereotyypistä ja nauti romanttisesta lomasta kahdelle.Tämän vuoden viimeiset kuukaudet vetävät sinua työelämän pyörteisiin, joihin et ole kiinnittäny paljon huomioyta koko vuoden 2023 aikana. Henkinen kapasiteettisi on nyt saavuttamassa maksiminsa, ja sen ansiosta, voit työskennellä, ratkaista ongelmia ja imeä uutta tietoa lähes vaivattomasti. Älä kuitenkaan liioittele sitä ylitöillä ja ylimääräisillä vuoroilla, etenkin jos sinun täytyy laiminlyödä perhettäsi sen takia. Sekä sinä että rakkaasi saatatte voitte olla pahoillanne siitä.

Rakkaus ja suhteet

Kielesi on kerkeä ja terävä huomauttelemaan kumppanisi ”epäedullisista” piirteistä. Tämä saattaa ennen pitkää lyödä turhan suuren kiilan väliinne, ja sitähän sinä et kuitenkaan halua. Opettele laskemaan, ei vain kymmeneen, vaan joskus myös sataan, ennen kuin kerrot mielipiteesi julki.

Työ

Tappavan tasaista ja tylsää, ajattelet. Näissä merkeissä on vierähtänyt jo toinenkin tovi, mutta tämä on ollut vain tyyntä myrskyn edellä. Sinulta vaaditaan sekä malttia että pelisilmää.

Raha

Rahantuloa ei voi estää, mutta ei sen menoakaan. Koska rahavirrat ovat nyt kotiinpäin, panosta hankintoihin, joista on iloa pitkälle tulevaisuuteen.

Vuotuinen horoskooppi Oinas 2023

Vuonna 2023 oinaat, jotka ovat syntyneet ennen huhtikuun neljättä päivää, pääsevät varsin tasaisiin ja normaaleihin elämän kuvioihin koko vuodeksi vaikean viime vuoden jälkeen. Voit luottaa siihen että olosuhteet ovat tasaiset ja normaalit aina tammikuun viimeisestä viikosta eteenpäin. Huhtikuun 4. – 9. päivinä syntyneet ovat velvoitteiden ja vastuun lisääntymisten keskellä koko vuoden. Aika korostaa niukkuutta ja olennaisiin asioihin keskittymistä. Jotain täytyy parantaa ja korjata, jotta elämääsi tulisi lisää varmuutta ja toimivuutta. On ehkä aika miettiä omaa hyvinvointia ja sen parantamisia. Jotain konkreettisia muutoksia vuosi varmaankin tuo tullessaan mutta aika ajoin huomaat kyllä, että onnistumisiakin tulee kohdalle. Aikoja jolloin saat asioita edistettyä ovat vuoden alku helmikuun puoleen väliin asti, sekä elokuusta lokakuun puolelle asti. Huhtikuun 11. päivän jälkeen syntyneet oinaat ovat suurimpien muutosten äärellä. Jokin aikakausi päättyy elämässäsi ja varsinkin työhön ja ammattiin liittyvät muutokset ovat keskiössä. Voit tuntea olevasi tiukkojen paikkojen edessä ja joudut puolustamaan asemaasi ja näkökantojasi epäoikeudenmukaisissa olosuhteissa. On hyvä ottaa tilanteet vastaan harkiten ja maltilla ja pitää puolensa valtapeleissä.

Tarkista myös

Post Image

Horoskooppi Rapu heinäkuu 2022

Heinäkuu tuo samanlaista herkkyyttä, kuin Kesäkuukin. Kuitenkin Rapu on tällä kertaa tarkempi ja sympaattisempi. Osa-alueet, …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *