Vuotuinen horoskooppi Skorpioni 2023

Löydät horoskooppimerkin perusteella astrologisen ennusteen vuodelle 2023. Vuotuinen horoskooppi Skorpioni auttaa sinua välttämään taloudellisia vaikeuksia ja löytämään rakkauden! Horoskooppi Skorpioni 2023 – rakkaus, talous, terveys, perhe, ura, suhteet, raha, työ, onnea.

Ura ja talous

Saturnuksen vahvasta vaikutuksesta johtuemn, skorpionin horoskooppi 2023 vaikuttaa vuoristoradalta – kääntyen ylös ja uudelleen alas. Ihmiset, jotka ovat syntyneet tämän Marsin hallitseman vesimerkin alla, eroavat yleensä toisistaan, mikä tarkoittaa, että heidän joukossaan on kaikkein ystävällisimmät ihmiset, sekä myös kaikkien ärsyttävimmät. Se mikä suurimmalla osalla heistä on yhteistä, on vahva tahto ja selkeä ajatus siitä, mitä he haluavat.Vuonna 2023 tammikuusta maaliskuuhun, skorpionit eivät tunne oloaan mukavaksi kenekään seurassa, mikä pätee heidän ystäviinsä, kumppaniin sekä myös perheeseen. Näkyvissä on suuria muutoksia ja yhdessä niiden kanssa, nousee negatiivisia ajatuksia ja ne saavat sinut ärsyyntymään pienimmästäkin ongelmasta, jonka kohtaat. Vältä tähän aikaan aloittamasta yritystä, tekemästä investointeja tai vaihtamasta työpaikkaa.Kun kevät saapuu, tilanne alkaa kääntyä parempaan suuntaan. Kaikki ongelmasi katoavat, ja tästä syystä mielesi tuntuu jälleen kirkkaalta. Horoskooppisi neuvoo sinua käyttämään tämän ajanjakson henkilökohtaiseen, henkiseen ja jopa uran kasvuun. Juuri nyt voit luottaa täysin intuitioosi, joten saat paljon irti kaikista mahdollisuuksista. Tule menestymään erityisen hyvin, kun työskentelet tiimissä, joss olet luonnollinen ja kykenevä johtaja.Kesä on otollista aikaa työstää ihmissuhteitasi, etenkin romanttisia. Tänä aikana skorpiono ja hänen rakas toinen puoliskonsa ovat samaa mieltä kaikesta ilman ongelmia, joka luultavasti avaan heidän aistillisuutensa, joka on odottanut merkkiä. Horoskoopin mukaaan, sinua ei odota töissä mitkään epämiellyttävät yllätykset, joten voit vapaasti läjteä romattiselle lomalle jos vain haluat.Syksy ja loppuvuosi 2023 ovat erittäin iloisia sinkku skorpioneille. Vaikka ulkona onkin kylmä, mielenkiintoinen henkilö astuu elämääsi ja saa sinut todella syttymään. Jos olet tykännyt jostakin kauan aikaa, on aika toimia. Olet koko vuoden ajan saanut paljon voimaa ja sitkeyttä, ja jos käytät sitä nyt, saatat saada sen rakkauden, josta olet aina unelmoinut.

Rakkaus ja suhteet

Mikään parisuhde ei säily ideaalisena, jos ei sitä hoideta. Jaksoa leimaakin yhteiset harrastukset, syvälliset keskustelut ja rentoutumislomat. Yhteinen kylpyläviikonloppu voisi tuoda mukavaa vipinää.Sinkuilla hyvä jakso myös rakkauselämänpuolella.

Työ

Jaksoa leimaa puurtaminen ja työtehtävien vaativuus.

Raha

Viime aikojen tuhlaileva rahankäyttö on aika panna kuriin. Olet hyvää vauhtia luisumassa vaikeuksien tielle; siispä menot syyniin, koska tulopuoli ei ole paranemassa.

Vuotuinen horoskooppi Oinas 2023

Vuonna 2023 oinaat, jotka ovat syntyneet ennen huhtikuun neljättä päivää, pääsevät varsin tasaisiin ja normaaleihin elämän kuvioihin koko vuodeksi vaikean viime vuoden jälkeen. Voit luottaa siihen että olosuhteet ovat tasaiset ja normaalit aina tammikuun viimeisestä viikosta eteenpäin. Huhtikuun 4. – 9. päivinä syntyneet ovat velvoitteiden ja vastuun lisääntymisten keskellä koko vuoden. Aika korostaa niukkuutta ja olennaisiin asioihin keskittymistä. Jotain täytyy parantaa ja korjata, jotta elämääsi tulisi lisää varmuutta ja toimivuutta. On ehkä aika miettiä omaa hyvinvointia ja sen parantamisia. Jotain konkreettisia muutoksia vuosi varmaankin tuo tullessaan mutta aika ajoin huomaat kyllä, että onnistumisiakin tulee kohdalle. Aikoja jolloin saat asioita edistettyä ovat vuoden alku helmikuun puoleen väliin asti, sekä elokuusta lokakuun puolelle asti. Huhtikuun 11. päivän jälkeen syntyneet oinaat ovat suurimpien muutosten äärellä. Jokin aikakausi päättyy elämässäsi ja varsinkin työhön ja ammattiin liittyvät muutokset ovat keskiössä. Voit tuntea olevasi tiukkojen paikkojen edessä ja joudut puolustamaan asemaasi ja näkökantojasi epäoikeudenmukaisissa olosuhteissa. On hyvä ottaa tilanteet vastaan harkiten ja maltilla ja pitää puolensa valtapeleissä.

Tarkista myös

Post Image

Horoskooppi Skorpioni heinäkuu 2022

Heinäkuu on loistavaa aikaa lomailuun Skorpioonille. Paras voisi olla alppimaja keskellä vuoristoa, tai jokin kodikas …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *