Vuotuinen horoskooppi Vaaka 2023

Löydät horoskooppimerkin perusteella astrologisen ennusteen vuodelle 2023. Vuotuinen horoskooppi Vaaka auttaa sinua välttämään taloudellisia vaikeuksia ja löytämään rakkauden! Horoskooppi Vaaka 2023 – rakkaus, talous, terveys, perhe, ura, suhteet, raha, työ, onnea.

Ura ja talous

Vaaka merkin alla syntyneitä ihmisiä hallitsee Venus, mikä antaa heille hyvin herkän persoonallisuuden. Sitä ilmaistaan usein taiteen kautta, olipa se sitten tanssia, maalaamista, muotia tai musiikkia. Vaa’an horoskooppi vuodelle 202 tulee olemaan täynnä tunnepitoisia kokemuksia, sekä positiivisia että negatiivisia, jotka aiheuttta Saturnin oleminen ravussa. Vuoden 2023 ensimmäisinä kuukausina kokemuksesi syvenevät; mutta tällä kertaa, valitettavasti, negatiivisella tavalla. Saturnin vaikutuksesta kauriissa, olet huolissasi epäonnistumisesta tai hylkäämisestä, mikä saattaa johtaa äärimmäisissä tapauksissa masennukseen. Tälläisina hetkinä, on tärkeää ymmärtää, että ei ole mitään pelättävää, koska virheet auttavat meitä kasvamaan ja olemaan parempia kaikessa mitä me teemme.Keväällä vaaka kokee paljon positiivisemman ajanjakson. Silloin tulee olemaan paljon mahdollisuuksia vahvistaa perhesuhteita, mikä sinun tulisi todella käyttää hyväksi. Tällä ajanjaksolla, etenkin maaliskuussa, horoskooppisi suosii myös rakkautta. Jos olet miettinyt kihlautumista, avioliittoa tai mitä tahansa muuta muotoa olevaa rakkaudentunnustusta, on aika ottaa tarvittavat askeleet. Kesän saapuessa tähdet tuovat sinulle useita työtarjouksia ja mahdollisesti jopa ylennyksen. Nyt vaa’an tulisi todella keskittyä uraan ja ehkä miettiä säästöjensä sijoittamista, jos heistä tuntuu siltä. Välttelet yleensä hätäisiä päätöksiä, mikä on hyvä asia. Nyt tällainen käyttäytyminen saattaa kostautua sinulle. Tästä syystä, mieti jokaista muutosta kunnolla ja kysy niistä sellaiselta, johon luotat täydellisesti.Syyskuusta vuoden loppuun asti, todellisuus ei tunnu sinulle tärkeältä. Suosit aktiviteetteja, joihin voit laittaa sydämesi ja sielusi. Horoskooppi The horoscope ehdottaa, ettet pakota itseäsi mihinkään. Ei ole mitään väärää jäädä kotiin ja antaa mielikuvituksesi laukata villinä samalla kun teet jotakin luovaa, sen sijaan että juhlisit ystävien kanssa.Koko vuoden 2023 aikan. tulee varmasti olemaan hetkiä, jollin sinusta tuntuu,että et pysty hallitsemaan ollenkaan tunteitasi. Muista, että voit estää näitä tapahtumasta harjoituksilla kuten jooga tai meditaatio.

Rakkaus ja suhteet

Sinkuilla on vilkkaan seuraelämän puitteissa mahdollisuus romanssiin, joka lupaa pitkää ja onnellista suhdetta.

Työ

Sinulla on nyt kiireellinen jakso ja mahdollisuuksia saada paljon aikaiseksi kovalla työllä ja itsekurilla. Muista myös läheisiäsi tällä kiireisellä jaksolla sillä hekin tarvitsevat aikaasi.

Raha

Rahanmenoa tiedossa. Pakolliset menot on pakko suorittaa, mutta tuliko sitouduttua myös hieman tarpeettomaan hankintaan?

Vuotuinen horoskooppi Oinas 2023

Vuonna 2023 oinaat, jotka ovat syntyneet ennen huhtikuun neljättä päivää, pääsevät varsin tasaisiin ja normaaleihin elämän kuvioihin koko vuodeksi vaikean viime vuoden jälkeen. Voit luottaa siihen että olosuhteet ovat tasaiset ja normaalit aina tammikuun viimeisestä viikosta eteenpäin. Huhtikuun 4. – 9. päivinä syntyneet ovat velvoitteiden ja vastuun lisääntymisten keskellä koko vuoden. Aika korostaa niukkuutta ja olennaisiin asioihin keskittymistä. Jotain täytyy parantaa ja korjata, jotta elämääsi tulisi lisää varmuutta ja toimivuutta. On ehkä aika miettiä omaa hyvinvointia ja sen parantamisia. Jotain konkreettisia muutoksia vuosi varmaankin tuo tullessaan mutta aika ajoin huomaat kyllä, että onnistumisiakin tulee kohdalle. Aikoja jolloin saat asioita edistettyä ovat vuoden alku helmikuun puoleen väliin asti, sekä elokuusta lokakuun puolelle asti. Huhtikuun 11. päivän jälkeen syntyneet oinaat ovat suurimpien muutosten äärellä. Jokin aikakausi päättyy elämässäsi ja varsinkin työhön ja ammattiin liittyvät muutokset ovat keskiössä. Voit tuntea olevasi tiukkojen paikkojen edessä ja joudut puolustamaan asemaasi ja näkökantojasi epäoikeudenmukaisissa olosuhteissa. On hyvä ottaa tilanteet vastaan harkiten ja maltilla ja pitää puolensa valtapeleissä.

Tarkista myös

Post Image

Horoskooppi Vaaka heinäkuu 2022

Heinäkuussa saat paljon energiaa, jonka käytät pääasiassa erilaisiin sosiaalisiin tapahtumiin. Vaa’asta tuntuu parhaalta merkityksellisissä ihmissuhteissa. …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *