Vuotuinen horoskooppi Vesimies 2023

Löydät horoskooppimerkin perusteella astrologisen ennusteen vuodelle 2023. Vuotuinen horoskooppi Vesimies auttaa sinua välttämään taloudellisia vaikeuksia ja löytämään rakkauden! Horoskooppi Vesimies 2023 – rakkaus, talous, terveys, perhe, ura, suhteet, raha, työ, onnea.

Ura ja talous

Tällä ilmamerkillä syntyneet ihmiset ivat kahden planeetan hallinnan alla – Saturnus ja Uranus, mikä antaa heille hyvin joustavan, mutta vahvan, persoonallisuuden. He harvoin valitsevat saman suunnan kuin valtayhteisö ja he myös tuntevat suurta tarvetta auttaa muita. Tämä on osittainen syy siihen, miksi vuoden 2023 horoskooppi vesimiehelle on täynnä yrityksiä hoitaa muiden ihmisten ongelmia. Tämä saattaa kuitenkin kostautua, etenkin vuoden 2023 ensimmäisinä kuukasina, koska tämän ajanjakson aikana, olet ylitse huolehtiva, Jupiterin vaikutuksenalaisena sen ollessa kauriissa. Kaikki eivät arvosta sitä, että joku sekaantuu heidän elämäänsä, huolimatta siitä kuinka hyvät aikeesi ovat. Saatat tuhota sekaantumisellasi ihmissuhteita. Tämän takia horoskooppi ehdottaa pitämään huolen omista asioistaan ja yrittämään vahvistaa ystävyyssuhteita ja romanttisia suhteita nauttimalla rentouttavaa aikaa yhdessä. Kevätkuukausina kommunikointikykysi pääsevät etusijalle. Uran suhteen, vesimiehellä menee hyvin tiimityössä, jossa puhetaitosi ja ainutlaatuiset näkökulmasi voivat estää useita sioita tapahtumasta. Käyätä näitä vahvuuksia hyväksesi myös keskustellessasi kumppanisi kanssa. Horoskoopin mukaan, jotkin vanhat selvittämättömät ongelmat, joita sinun ei ole vaikea käsitellä, saattavat nousta pintaan. Jos olet tähän sati ajatellut, että kaaos hallitsee elämääsi, tulet iloitsemaan siitä, että kesä, ja vastaavasti Jupiterin asema neitsyessä, antaa sinulle tarvittavia järjestelykykyjä saadaksesi elämäsi järjestykseen. Ainoa asia, joka saattaa hidastaa vesimiesten kehitystä, on heidän yliherkkyytensä. Kuitenkin loma perheen tai kumppanin kanssa, mieluiten aikaisemmin tuntemattomassa paikassa, pitää sinut poissa negatiivisista tunteitasi.Syksyn ja talven aikana vesimiehet kokevat tarvetta arvioida ihmissuhteitaan, etenkin romanttisia. Tästä syystä pitkät keskustelut tulevaisuudesta eivät ole poikkeuksellisia. On kannattavaa sijoittaa energiaa myös työelämään – siellä saattaa olaa mielenkiintoinen mahdollisuus uralla edistymiseen. Varo myös ylimääräistä tuhlaamista, muuten saatat menettää kaikki taloudelliset säästösi odottamottamoien kulujen takia vuoden 2023 lopussa.

Rakkaus ja suhteet

Romantiikan alueella voi tapahtua monia yllätyksiä.

Työ

Jos ajattelet kielteisesti,vedät puoleesi kielteisä asoita,joten ajattele myönteisesti.

Raha

Jos olet ollut turhan huoleton,nyt sinun on laitettava asiat tärkeysjärjestykseen.

Vuotuinen horoskooppi Oinas 2023

Vuonna 2023 oinaat, jotka ovat syntyneet ennen huhtikuun neljättä päivää, pääsevät varsin tasaisiin ja normaaleihin elämän kuvioihin koko vuodeksi vaikean viime vuoden jälkeen. Voit luottaa siihen että olosuhteet ovat tasaiset ja normaalit aina tammikuun viimeisestä viikosta eteenpäin. Huhtikuun 4. – 9. päivinä syntyneet ovat velvoitteiden ja vastuun lisääntymisten keskellä koko vuoden. Aika korostaa niukkuutta ja olennaisiin asioihin keskittymistä. Jotain täytyy parantaa ja korjata, jotta elämääsi tulisi lisää varmuutta ja toimivuutta. On ehkä aika miettiä omaa hyvinvointia ja sen parantamisia. Jotain konkreettisia muutoksia vuosi varmaankin tuo tullessaan mutta aika ajoin huomaat kyllä, että onnistumisiakin tulee kohdalle. Aikoja jolloin saat asioita edistettyä ovat vuoden alku helmikuun puoleen väliin asti, sekä elokuusta lokakuun puolelle asti. Huhtikuun 11. päivän jälkeen syntyneet oinaat ovat suurimpien muutosten äärellä. Jokin aikakausi päättyy elämässäsi ja varsinkin työhön ja ammattiin liittyvät muutokset ovat keskiössä. Voit tuntea olevasi tiukkojen paikkojen edessä ja joudut puolustamaan asemaasi ja näkökantojasi epäoikeudenmukaisissa olosuhteissa. On hyvä ottaa tilanteet vastaan harkiten ja maltilla ja pitää puolensa valtapeleissä.

Tarkista myös

Post Image

Horoskooppi Vesimies heinäkuu 2022

Kesä on jo hyvässä vauhdissa, joten Vesimieskin pääsee ansaitulle lomalle. Kaikki pidemmän juoksun ongelmat, joista …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *